13.04.2017

Friptura frageda de miel (in bait)

Fripura frageda si suculenta, demna pentu masa de Pasti.



loading...
      Pentru bait:
  • 300 ml vin alb
  • 200 ml supa de legume sau apa
  • 50 ml ulei de masline (sau vegetal)
  • 1 capatana de usturoi
  • 2 linguri de mustar
  • boia de ardei iute 
  • 2 frunze de dafin
  • cimbru
  • busuioc
  • sare
  • piper


Aici gasiti reteta DROBULUI DE MIEL.

Mod de preparare:
Carnea se spala, se sterge cu prosoape  de hartie absorbante apoi se impaneaza cu bucatele de usturoi si slaninuta.
Se pune intr-o tava si se lasa cateva ore la marinat (de preferinta peste noapte) intr-un bait obtinut din  vin , supa de legume(apa), ulei de masline, mustar,o capatana de usturoi zdrobit, boia, sare, piper, cimbru, busuioc si frunze de dafin.






A doua zi introducem tava in cuptorul preincalzit unde o vom lasa aproximativ 3 ore la foc mic. Din cand in cand se stropeste friptura cu lichidul din tava. Daca este nevoie mai adugam vin sau apa.
La final va iesi o friptura frageda si suculenta.
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
In fiecare zi postez pe pagina mea de facebook si alte retete delicioase.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.
Aici gasiti si alte retete cu MANCARURI CARNE/PESTE


loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Recent

About Us

Articole recente