15.04.2017

Drob de miel

Un preparat care nu trebuie sa lipseasca la masa de Paste.



loading...


      Ingrediente:
  • organele de la un miel de 15 kg (ficat,inima,rinichi )
  • aproximativ 200 g carnita de miel cu grasime
  • prapure de miel
  • 5 legaturi de ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 2 legaturi patrunjel
  • 2 legaturi  marar
  • 6 oua crude
  • 4 oua fierte
  • o ceapa alba
  • o frunza de dafin
  • boia 
  • sare
  • piper



Aici gasiti reteta DROBULUI DE PUI IN ALUAT.

Mod de preparare:
Spalam organele de miel in mai multe ape si le punem la fiert intr-o oala cu apa. Adaugam o cepa curatata  si spalata ( o lasam intreaga), o frunza de dafin si un praf de sare.Le fierbem aproximativ 20 de minute, apoi le scotem si le lasam sa se raceasca. Ceapa o indepartam.
Cand sunt reci le trecem prin  masina de tocat impreuna cu ceapa , usturoiul si verdeata. Condimentam cu boia, sare si piper, apoi adaugam ouale crude batute cu furculita  .Amestecam bine compozitia.






Tapetam o tava mare de cozonac cu hartie de copt, punem pe fundul ei prapure si jumatate din compozitia de drob.Intindem amestecul si asezam ouale fierte in mijloc.Adaugam si restul compozitiei apoi o acoperim cu prapure ( la copt prapurele s-a strans, dar n-a fost bai ).
Dam tava la cuptorul incins (foc potrivit) pentru aproximativ 45-50 de minute.Cand este gata, lasam drobul sa se raceasca in tava, apoi il putem felia (eu l-am feliat cand mai era putin caldut).
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Aici gasiti reteta de DROB DE CIUPERCI SI PIEPT DE PUI











loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Recent

About Us

Articole recente