19.08.2016

Supa de pasare cu galuste

O supa usoara si delicioasa care se poate prepara cu orice carne de pasare sau vita. Galustile sun pufoase si delicioase.




Daca incercati reteta mea de Supa de pasare cu galuste, va astept pe blog cu impresii.


loading...
     Ingrediente:
  • un tacam de pasare(am avut pasare de curte) 
  • o ceapa 
  • 2 morcovi 
  • ardei gras rosu si verde 
  • sare 
  • piper 
  • cateva fire de patrunjel 
     Pentru galuste:
  • 2 oua 
  • 7 linguri cu gris 
  • 2 linguri ulei 
  • un praf de sare 









Aici gasiti reteta CIORBEI DE PUI A LA GREC


Aici gasiti reteta SUPEI DE ROSII CU GALUSTE.



Mod de preparare:
Spalam tacamul, il portionam si il punem intr-o oala la fiert cu un praf de sare. Indepartam spuma care se formeaza.
Legumele le curatam si le spalam.Tocam ardeiul marunt, iar morcovul in rondele .
Cand este carnea fiarta pe jumatate adaugam cepa intreaga si restul legumele taiate, apoi lasam sa fiarba impreuna. Cand sunt toate fierte scoatem tacamul de pasare si indepartam ceapa.

Galuste: Separam ouale si batem albusul spuma cu un praf de sare. Adaugam galbenusul, apoi grisul lingura cu lingura, amestecand bine dupa fiecare.La sfarsit incorporam uleiul si lasam aproximativ 10 minute ca sa se umfle grisul.

Luam cu lingurita din aluatul de galuste si turnam in supa fierbine, fara ca supa sa clocoteasca.
Trecem lingurita de fiecare data prin dupa fierbinte.
Punem capacul si lasam sa fiarba 10-15 minute la foc mic, pana galustile se umfla.
Cat timp fierb galustile le stropim(in oala) de 2-3 ori cu apa rece.
Condimentam cu sare si piper, iar la sfarsit punem patrunjelul. Deliciu!!
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca :). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitati, in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.
Aici gasiti si alte retete cu SUPE/CIORBE.


































loading...

6 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Multumesc mult ,Monica! te pup, o seara frumoasa <3

      Ștergere
    2. Anonim22/5/17

      lingurile de gris cu varf sau rase?

      Ștergere
    3. Masori cu lingura rasa...depinde foarte mult de marimea oului si de gris

      Ștergere
  2. Nu stiu unde greaseam îmi eseau tari

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! Incearca sa le faci dupa reteta mea.

      Ștergere

Postări populare

Articole recente