20.05.2016

Ciorba cu coasta afumata


Este asa de  buunaaa...preferata mea :)


loading...

       Ingrediente:
  • 1 kg coasta afumata(afumata in afumatoarea proprie)
  • 3 cartofi
  • o ceapa
  • un morcov
  • ardei gras rosu si verde (am folosit congelat)
  • telina(am folosit congelata)
  • 300 g rosii pt.ciorba(preparate in casa)
  • 100 g taitei
  • 1 l bors
  • sare
  • leustean si patrunjel





Mod de preparare:
Portionam coasta, o spalam si o punem la fiert in apa rece.
Indepartam spuma care se fomeaza si lasam sa fiarba in continuare la foc mic.
Cand a fiert pe jumatate adaugam telina, ardeiul ,ceapa tocata marunt, morcovul cubulete si cartofii taiati bucati potrivite.




Lasam sa fiarba pana se patrund bine legumele si carnea apoi adaugam rosiile.
Dupa inca 5-10 minute de fierbere, turnam borsul pe care l-am dat separat intr-un clocot. 
Potrivim de sare, adaugam taiteii si mai lasam 5 minute sa clocoteasca.
La final adaugam verdeata tocata. Servim ciorba cu coasta afumata fierbinte, cu ardei iute.
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). Puteti distribui si pe facebook.Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!










loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Recent

About Us

Articole recente