Daca probati reteta mea de Ciorba de fasole cu coasta afumata, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut.
loading...
- 350 g fasole boabe
- 700 g coasta afumata
- 2 cepe
- un morcov mare
- ardei rosu si verde
- o telina mica
- 150 ml suc de rosii
- o frunza de dafin
- cimbru
- piper
- sare
- 3-4 linguri ulei
- cateva fire de patrunjel verde
Aici gasiti reteta pentru FASOLE CU CIOLAN.
Aici gasiti reteta "ICRELOR DE FASOLE".
Mod de preparare:
Alegem fasolea de impuritati, o spalam si o lasam peste noapte la inmuiat intr-o oala cu apa rece. A doua zi vom opari fasolea de trei ori: scurgem apa in care aceasta a stat si o inlocuim cu alta apa rece(sa treaca cu un deget, doua de nivelul boabelor de fasole). Punem oala pe foc si cand apa incepe sa clocoteasca o lasam cam un minut, apoi rasturnam fasolea intr-o strecuratoare. O clatim sub jet de apa rece, o punem din nou la fiert si o lasam din nou sa clocoteasca. Procedam la fel inca odata, apoi punem apa cat sa treaca cu 3-4 degete peste fasole, adaugam si bucatile de coasta si o lasam sa fiarba la foc potrivit.
In acest timp ne ocupam de legume: le curatam si spalam, telina o dam pe razatoare, iar restul legumelor le taiem cubulete. Incingem uleiul intr-o cratita si punem legumele la calit. Le lasam pana se inmoaie si le adaugam peste fasole cand aceasta este aproape fiarta. Fierbem totul la foc mic pana legumele si coasta sunt bine patrunse. Spre sfarsit adaugam sucul de rosii, frunza de dafin si asezonam cu cimbru sare si piper macinat. La final presaram patrunjelul tocat. Deliciu!!
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca :). Puteti sa distribuiti pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitati, in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.
Aici gasiti reteta "ICRELOR DE FASOLE".
Mod de preparare:
Alegem fasolea de impuritati, o spalam si o lasam peste noapte la inmuiat intr-o oala cu apa rece. A doua zi vom opari fasolea de trei ori: scurgem apa in care aceasta a stat si o inlocuim cu alta apa rece(sa treaca cu un deget, doua de nivelul boabelor de fasole). Punem oala pe foc si cand apa incepe sa clocoteasca o lasam cam un minut, apoi rasturnam fasolea intr-o strecuratoare. O clatim sub jet de apa rece, o punem din nou la fiert si o lasam din nou sa clocoteasca. Procedam la fel inca odata, apoi punem apa cat sa treaca cu 3-4 degete peste fasole, adaugam si bucatile de coasta si o lasam sa fiarba la foc potrivit.
In acest timp ne ocupam de legume: le curatam si spalam, telina o dam pe razatoare, iar restul legumelor le taiem cubulete. Incingem uleiul intr-o cratita si punem legumele la calit. Le lasam pana se inmoaie si le adaugam peste fasole cand aceasta este aproape fiarta. Fierbem totul la foc mic pana legumele si coasta sunt bine patrunse. Spre sfarsit adaugam sucul de rosii, frunza de dafin si asezonam cu cimbru sare si piper macinat. La final presaram patrunjelul tocat. Deliciu!!
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca :). Puteti sa distribuiti pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitati, in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.
loading...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu