11.05.2016

Ciorba de fasole boabe cu coasta afumata

De nerefuzat! :)


loading...

       Ingrediente:

  • 350 g fasole boabe
  • 700 g coasta afumata
  • 2 cepe
  • un morcov mare
  • ardei rosu si verde
  • o telina mica

  • 150 ml suc de rosii
  • o frunza de dafin
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • 50 ml ulei
  • cateva fire de patrunjel verde



Aici gasiti reteta de FASOLE CU CIOLAN.
Aici gasiti reteta de "ICRE DE FASOLE".

Mod de preparare:
Alegem fasolea de impuritati si o lasam peste noapte la inmuiat.
A doua zi o punem intr-o oala cu apa rece la fiertCand incepe sa fiarba scurgem apa, o inlocuim cu alta apa fierbinte si o lasam din nou sa clocoteasca.Repetam operatiunea inca de doua ori. In a treia apa adaugam si coasta spalata si portionata apoi lasam sa fiarba impreuna la foc mic.
In acest timp ne ocupam de legume: le curatam si  spalam,telina o dam pe razatoare iar restul legumelor le taiem cubulete.





Incingem uleiul intr-o cratita si punem legumele la calit. Le lasam pana se inmoaie, apoi le adaugam peste fasole.Fierbem totul la foc mic pana legumele si coasta sunt bine patrunse.Adaugam sucul de rosii, frunza de dafin si asezonam cu cimbru sare si piper. 
La final presaram patrunjelul tocat.
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.

Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu mai jos. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!











loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

...

Articole recente