22.02.2016

Tochitura

Nu as refuza niciodata o portie de tochitura🌝



loading...
     Ingrediente:
  • 800 g pulpa de porc
  • 300 g carnati afumati de casa
  • 300 g carne afumata
  • 2 cepe
  • 50-75 ml ulei

  • 1 frunza de dafin
  • sare si piper
  • 250 ml. vin alb
  • 2 linguri bulion
  • 3 catei de usturoi
  • telemea (optional)

Mod de preparare:
Taiem  cubulete pulpa de porc si carnea afumata. Carnatii ii taiem in rondele.
In uleiul incins punem ceapa taiata solzisori. 
Dupa ce se inmoaie putin punem pulpa de porc , amestecam bine si lasam sa se inabuse. 
Adaugam carnea afumata si carnatii. Lasam 5 minute sa se caleasca impreuna apoi adaugam frunza de dafin ,vinul si 100 ml apa . 




Acoperim cu capac si lasam la fiert in jur de 45-50 de minute.
Amestecam din cand in cand si daca mai este nevoie mai adaugam apa sau vin. 
Dupa trecerea celor 45 de minute  condimentam cu sare si piper si adaugam bulionul diluat in putina apa .
Punem si usturoiul zdrobit si mai lasam inca 15 minute la fiert.
Servim tochitura alaturi de o mamaliguta moale si oua ochiuri, peste care radem branza.
Sa va fie de folos!😘












loading...
loading...

Un comentariu:

..

Articole recente