03.04.2016

Taci si înghite

   O reteta simpla si delicioasa care te lasa fara cuvinte... doar taci si-nghiti :)


loading...




      Ingrediente:
  • 350 g carnat si carne afumata (de casa)
  • 200 g telemea
  • 3 oua
  • 150 g cascaval
     Pentru mamaliga:
  • 500 ml apa
  • 500 ml lapte
  • 250 g malai
  • 50 g unt
  • 50 g parmezan (optional)
  • 1/2 lgț.sare



Mod de preparare:
Din apa, lapte, malai si sare am preparat o mamaliga in care am incorporat untul si parmezanul la sfarsit. Am lasat-o la racorit.
Intre timp am pus la prajit intr-o tigaie ,carnatii taiati rondele si carnea bucatele subtiri.
Le-am prajit 7-8 minute fara sa adaug ulei.
Intr-un vas yena am pus jumatate din mamaliga si am nivelat.






Am presarat branza rasa, apoi am pus amestecul de carne si carnati prajit.
Am acoperit cu restul de mamaliga si am nivelat din nou.
Deasupra am pus cascavalul ras, apoi am facut trei adancituri cu un polonic si in fiecare adancitura am spart cate un ou.
Am dat vasul la cuptorul preincalzit la foc mediu pentru aproximativ 25-30 de minute.
Sa va fie de folos!
Aici gasiti si alte retete cu bunatati din bucataria mea.
















loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

..

Articole recente