03.04.2016

Taci si înghite

 
 O reteta simpla si delicioasa care te lasa fara cuvinte... doar taci si-nghiti :)



loading...


       Ingrediente:
  • 350 g carnat si carne afumata (de casa)
  • 200 g telemea
  • 3 oua
  • 150 g cascaval
      Pentru mamaliga:
  • 500 ml apa
  • 500 ml lapte
  • 250 g malai
  • 50 g unt
  • 50 g parmezan (optional)
  • 1/2 lgț.sare



Aici gasiti reteta de FICATEI INABUSITI CU VIN SI USTUROI.

Mod de preparare:
Din apa, lapte, malai si sare am preparat o mamaliga in care am incorporat untul si parmezanul la sfarsit. Am lasat-o la racorit.
Intre timp am pus la prajit intr-o tigaie carnatii taiati rondele si carnea bucatele subtiri.
Le-am prajit 7-8 minute, fara sa adaug ulei.
Intr-un vas yena am pus jumatate din mamaliga si am nivelat.







Am presarat branza rasa, apoi am pus amestecul de carne si carnati prajiti.
Am acoperit cu restul de mamaliga si am nivelat din nou.
Deasupra am presarat cascavalul ras, apoi am facut trei adancituri cu un polonic si in fiecare adancitura am spart cate un ou.
Am dat vasul la cuptorul preincalzit la foc mediu pentru aproximativ 25-30 de minute. Deliciu!!Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca :). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
In fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna..Aici gasiti si alte retete cu MANCARURI CARNE/PESTE.


















loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Recent

About Us

Articole recente