19.12.2017

Carne, costite si carnati afumati, la garnita

Bucati de carne si carnati gustoase,fragede si aromate ....


loading...
      Ingrediente:
  • carne de porc (pulpa,spata, ceafa)
  • coasta de porc
  • carnati
  • sare grunjoasa
  • untura de porc


Aici puteti vedea cum a facut sotul meu AFUMATOAREA
Aici gasiti reteta CARNATILOR DE CASA.


Mod de preparare:
Taiem carnea in suvite potrivit de groase si lungi, iar coasta  o taiem pe lungime. Asezam bucatile de carne si coasta intr-un vas incapator si le presaram cu sare. Acoperim vasul si il lasam la loc racoros pentru 24 de ore.
Scoatem bucatile de carne/coaste si le scuturam de sarea care a mai ramas pe ele.Le puteti spala cu putina apa calduta, apoi le lasati la scurs.
Asezam carnea, carnatii si coastele in afumatoare si le afumam timp de doua zile, la fum rece.
Taiem carnea, coasta si carnatii in bucati potrivite.





Topim untura intr-un tuci si prajim carnea si coastele la foc mic aproximativ o ora, pana sunt bine patrunse.Cand sunt gata, scoatem bucatile de carne si in aceeasi untura prajim carnatii.
Asezam bucatile de carne, coaste si carnatii in garnita ( borcane) si turnam untura topita peste ele cat sa le acopere.Pastram vasul la rece. Se pot consuma ca atare sau la diverse preparate.
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca :). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitati ca in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.Aici gasiti si alte retete de MANCARURI CARNE /PESTE




loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Recent

About Us

Articole recente