09.08.2017

Mancarica de fasole galbena cu carne de pasare

O mancare usoara si gustoasa.
loading...
       Ingrediente:
  • 500 g fasole galbena
  • 2 pulpe de gasca
  • o ceapa
  • 250 ml suc de rosii

  • o lingura rasa de faina
  • 2 catei de usturoi
  • vegeta(optional)
  • boia
  • sare
  • piper
  • cateva fire de marar
Mod de preparare:
Am curatat si spalat ceapa ,la fel si cele doua pulpe de gasca. Le-am pus la fiert in oala sub presiune cu un praf de sare .Cand au fost gata am scos pulpele ,le-am lasat la racorit,apoi am ales carnea de pe oase. Ceapa am inlaturat-o .
Cat timp carnea a fiert am curatat fasolea de capete, am spalt-o si am rupt-o in jumatati.Am fiert-o 2-3 minute ,apoi am pus-o intr-o strecuratoare si am trecut-o sub jet de apa rece.




Am pus fasolea scursa intr-o cratita, am turnat zeama in care au fiert pulpele cat sa o acopere, am adaugat vegeta,piper si boia si am lasat sa fiarba la foc mic.Cand a fost aproape fiarta am pus  carnea si sucul de rosii. Am potrivit gustul de sare ,apoi am diluat faina cu supa si am ingrosat putin sosul. La sfarsit am pus usturoiul zdrobit si am presarat mararul tocat.A iesit o bunatate!
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Sa va fie de folos!







loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Recent

About Us

Articole recente