15.06.2016

Salata de fasole galbena cu maioneza


O salata usor de preparat si plina de savoare.



loading...

       Ingrediente:
  • 400 g fasole galbena pastai
  • 1/2 legatura marar 
  • 3 catei de usturoi 
  • sare 
  • piper 

       Maioneza:
  • un ou 
  • 100 ml ulei 
  • un praf de sare 
  • zeama de lamaie 





Mod de preparare:
Curatam pastaile de fasole si le spalam.
Intr-o oala punem apa si un praf de sare si cand incepe sa fiarba adaugam pastaile . 
Dupa ce s-au fiert le scoatem intr-o strecuratoare  si le lasam sa se raceasca. 
Cand se racesc le taiem bucatele mici, adaugam peste ele usturoiul pisat si putina sare.





Maioneza: 
Punem oul si un praf de sare in vasul blenderului.
Mixam cateva secunde si incepem sa adaugam uleiul in fir subtire.
La sfarsit adaugam zeama de lamaie dupa gust.

Amestecam pastaile de fasole cu maioneza, adaugam mararul tocat , piper si sare dupa gust. 
Sa va fie de folos!😘
loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

p.b.
});

Articole recente