30.06.2016

Ardei umpluti cu carne



Satiosi si gustosi.Puteti folosi si ardei congelati sau pastrati in saramura.

loading...


       Ingrediente:
  • 8 ardei grasi
  • 500 g carne de porc
  • o ceapa
  • 3 linguri cu orez
  • un ou
  • 350 ml suc de rosii
  • o lingura cu amidon alimentar
  • sare
  • piper
  • o rosie mare ,pentru capace
  • 1 legatura  patrunjel
  • 50 ml ulei
  • smantana pentru servit ( optional)




Mod de preparare:
Carnea impreuna cu ceapa o trecem prin masina de tocat.
Adaugam oul,orezul spalat, 1/2 legatura patrunjel tocat si condimentam cu sare si piper.
Omogenizam si dam deoparte.
Ardeii ii curatam de cotoare si seminte, ii spalam si ii punem la scurs.
Luam cu o lingurita din compozitia de carne si ii umplem .




Rosia o taiem rondele subtiri pe care le vom folosi drept capace ardeilor.
Asezam ardeii intr-o cratita cu uleiul incins si ii calim putin pe toate partile .
Turnam apa pana la nivelul lorsi  lasam sa dea in clocot. Indepartam spuma formata apoi dam cratita la cuptor,foc mediu, pentru aproximativ o ora .
La jumatatea prepararii adaugam sucul de rosii si amidonul dizolvat in putina apa.Condimentam cu sare si piper.
Cand sunt fierti presaram restul de patrunjelul tocat.Sunt deliciosi.
Mai jos am atasat si cateva fotografii din timpul prepararii.
Sa va fie de folos!
Aici gasiti si alte retete cu bunatati din bucataria mea.












loading...
loading...

3 comentarii:

  1. sanda26/9/16

    Am cateva mancaruri care le-as manca mereu :ardei umplut,ciorba de alata si ciorba de fasole verde.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mama mea este innebunita dupa ciorba de fasole lata. Ma pune sa-i fac mereu si am bagat si la congelator pastai late pentru ciorba ei de la iarna. Pofta mare!

      Ștergere
    2. Si noua ne place ciorbita....multumim frumos,Paula!

      Ștergere

p.b.
});

Articole recente