30.06.2016

Ardei umpluti cu carne



Satiosi si gustosi.Puteti folosi si ardei congelati sau pastrati in saramura.

loading...


       Ingrediente:
  • 8 ardei grasi
  • 500 g carne de porc
  • o ceapa
  • 3 linguri cu orez
  • un ou
  • 350 ml suc de rosii
  • o lingura cu amidon alimentar
  • sare
  • piper
  • o rosie mare ,pentru capace
  • 1 legatura  patrunjel
  • 50 ml ulei
  • smantana pentru servit ( optional)




Mod de preparare:
Carnea impreuna cu ceapa o trecem prin masina de tocat.
Adaugam oul,orezul spalat, 1/2 legatura patrunjel tocat si condimentam cu sare si piper.
Omogenizam si dam deoparte.
Ardeii ii curatam de cotoare si seminte, ii spalam si ii punem la scurs.
Luam cu o lingurita din compozitia de carne si ii umplem .




Rosia o taiem rondele subtiri pe care le vom folosi drept capace ardeilor.
Asezam ardeii intr-o cratita cu uleiul incins si ii calim putin pe toate partile .
Turnam apa pana la nivelul lorsi  lasam sa dea in clocot. Indepartam spuma formata apoi dam cratita la cuptor,foc mediu, pentru aproximativ o ora .
La jumatatea prepararii adaugam sucul de rosii si amidonul dizolvat in putina apa.Condimentam cu sare si piper.
Cand sunt fierti presaram restul de patrunjelul tocat.Sunt deliciosi.
Sa va fie de folos!😏
Aici gasiti si alte retete cu bunatati din bucataria mea.












loading...
loading...

3 comentarii:

  1. sanda26/9/16

    Am cateva mancaruri care le-as manca mereu :ardei umplut,ciorba de alata si ciorba de fasole verde.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mama mea este innebunita dupa ciorba de fasole lata. Ma pune sa-i fac mereu si am bagat si la congelator pastai late pentru ciorba ei de la iarna. Pofta mare!

      Ștergere
    2. Si noua ne place ciorbita....multumim frumos,Paula!

      Ștergere

..

Articole recente