03.05.2016

Ciorba din oase de porc cu taitei de casa

Ca la mama acasa...


loading...
      Ingrediente:
  • 1,200 kg oase de porc(am folosit sira)
  • o ceapa 
  • un morcov 
  • ardei gras verde si rosu (am folosit congelat) 
  • telina (am folosit congelata) 

  • 300 g rosii la borcan(preparate in casa)
  • 1 litru bors 
  • sare 
  • cateva fire de patrunjel si leustean 
  • taitei preparati dintr-un ou (aici gasiti reteta)



Mod de preparare:
Portionam, spalam oasele si le punem la fiert in 3 liti de apa si un praf de sare.
Inlaturam spuma care se formeaza de cate ori este nevoie.
Daca apa scade prea mult mai adaugam alta apa fierbinte.
Dupa ce oasele au fiert pe jumatate adaugam legumele congelate ,ceapa si morcovul taiate cubulete. Lasam sa fiarba in continuare iar cand legumele devin moi adaugam si rosiile.
Separat dam borsul intr-un clocot si il turnam in ciorba.




Potrivim gustul de sare.
Taiteii ii punem cand ciorba este aproape gata, in 4-5 minute fierb.
Adaugam verdeata tocata la sfarsit.
Sevim ciorba cu ardei iute si paine proaspata.
Sa va fie de folos!
Aici gasiti si alte retete de supe/ciorbe ca la mama acasa








loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

..

Articole recente