08.04.2016

Salata a la Russe


O salata delicioasa pentru zilele de post si nu numai. Pentru reteta si decor m-am inspirat de la Dia,careia ii multumesc


loading...

  

       Ingrediente:
  • 1 kg cartofi
  • 3-4 morcovi
  • o radacina mica de telina
  • 200 g mazare(congelata)
  • 4-5 castraveti murati
  • 2 gogosari murati
  • sare
  • piper

       Maioneza:
  • 1 cartof fiert
  • 50 ml ulei
  • o lingurita de mustar
  • sare
  • zeama de lamaie (dupa gust)




Aici gasiti reteta SALATEI DE PIEPT DE PUI CU CAROFI SI MAIONEZA

Mod de preparare:
Curatam si spalam morcovii, telina si cartofii.Ii punem la fiert in apa cu un praf de sare.Cand se fierb ii lasam la racit apoi ii taiem cubulete.Eu am oprit cateva fasii de morcov pentru ornat si un cartof pe care l-am folosit la maioneza.
Fierbem si mazarea apoi o punem la racit si scurs intr-o strecuratoare.
Tocam marunt castravetii si gogosarii si ii punem si pe ei la scurs .







Intr-un castron incapator amestecam legumele fierte, scurse si tocate .
Asezonam cu sare , piper si maioneza pe care o pregatim astfel :pasam cartoful fiert cu blenderul impreuna cu mustarul si un praf de sare , dupa care adaugam treptat uleiul si zeama de lamaie, dupa gust.
Asezam salata pe un platou si o decoram dupa preferinta si imaginatie.
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Aici gasiti si alte RETETE DE POST


loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Recent

About Us

Articole recente