12.03.2018

Maioneza de post din lapte de soia

Maioneza de post din lapte de soia are gustul apropiat al maionezei clasice. Se prepara rapid si usor. Poate fi folosita la salata orientala, de vinete sau se poate adauga in ea cativa catei de usturoi zdrobiti si vom obtine un sos delicios, care merge cu dovlecei prajiti, ciupercute si alte legume. V-o recomand cu drag!

Daca probati reteta mea de Maioneza de post din lapte de soia, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut.


loading...
       Ingrediente:
  • 150 ml lapte de soia sau lapte de vaca
  • 300 ml ulei
  • un praf de sare
  • o lingurita cu mustar
  • zeama de lamaie(dupa gust)



Aici gasiti reteta de  MAIONEZA DE POST DIN PUFULETI.
Aici gasiti reteta MAIONEZEI LA MINUT.


Mod de preparare:
Ca sa putem face aceasta maioneza avem nevoie de un blender(mixer vertical ) si un bol inalt. Toate ingredientele trebuie sa fie la aceeasi temperatura.
Cum procedam: punem in vasul mixerului laptele de soia, uleiul, mustarul si un praf de sare.
Introducem blenderul in bol astfel incat cupa lui sa atinga fundul bolului.
Il pornim, iar pe masura ce incepe sa se lege maioneza la fundul bolului il ridicam cu miscari circulare, lente. Cand s-a incorporat tot uleiul, maioneza este gata. Daca maioneza vi se pare prea subtire mai puteti adauga putin ulei. La sfarsit adaugam zeama de lamaie dupa gust. Cam asta-i tot. Rapida si buna!
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca :). Puteti sa distribuiti pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitati, in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.
Aici gasiti retete de APERITIVE/GARNITURI.






Daca va plac retetele mele si vreti sa primiti notificari de la Facebook atunci cand postez si altele, intrati AICI pe pagina mea si dati like (asta in caz ca nu ati facut-o ), apoi dati click pe “Urmareste” si selectati optiunea '’Vezi mai intai’'. Am atasat o poza mai jos ca sa vedeti exact pasii pe care trebuie sa-i urmati. 

loading...

Un comentariu:

Daca va place reteta(sau nu :) ), va rog sa-mi lasati un comentariu. Multumesc!

Postări populare

COPYRIGHT © Toate articolele și imaginile de pe acest blog aparțin autorului Bunătăți din bucătăria Gicuței. Orice multiplicare, copiere sau publicare a acestora fără acordul scris al autorului, se vor pedepsi conform legii in vigoare (Legea 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe.).

Postare prezentată

Prajitura Rumba

Prajitura Rumba este un desert spornic, aspectuos si delicios, care contine foi de napolitana, un blat din albusuri imbogatit cu nuca si rah...