12.03.2018

Maioneza de post din lapte de soia


Maioneza de post din lapte de soia are gustul apropiat maionezei clasice. Se prepara rapid si usor. Poate fi folosita la salata orientala, de vinete sau se poate adauga in ea cativa catei de usturoi zdrobiti si vom obtine un sos delicios, care merge cu dovlecei prajiti, ciupercute si alte legume. V-o recomand cu drag!
loading...
       Ingrediente:

  • 150 ml lapte de soia
  • 300 ml ulei
  • un praf de sare
  • o lingurita cu mustar
  • zeama de lamaie(dupa gust)



Aici gasiti reteta de  MAIONEZA DE POST DIN PUFULETI.

Mod de preparare:
Ca sa putem face aceasta maioneza avem nevoie de un blender(mixer vertical ) si un bol inalt, iar toate ingredientele trebuie sa fie la aceeasi temperatura.
Cum procedam: punem in vasul mixerului laptele de soia, uleiul, mustarul si un praf de sare.
Introducem blenderul in bol astfel incat cupa lui sa atinga fundul bolului.
Il pornim ,iar pe masura ce incepe sa se lege maioneza la fundul bolului, il ridicam cu miscari circulare lente.Cand s-a incorporat tot uleiul, maioneza este gata. Daca maioneza vi se pare prea subtire mai puteti adauga putin ulei. La sfarsit adaugam si zeama de lamaie dupa gust. Cam asta-i tot.
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Aici gasiti retete de APERITIVE/GARNITURI.











loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Recent

About Us

Articole recente