23.02.2016

Supa de vitel cu taitei de casa



O supa delicioasa,sanatoasa si cu o aroma deosebita 😘



loading...


     Ingrediente:
  • 1 kg oase de vitel(cu carnita) 
  • 2 cepe 
  • 3 morcovi 
  • un ardei gras 

  • o bucata mica de telina 
  • o radacina patrunjel 
  • sare 
  • piper 
  • o legatura patrunjel verde 
  • taitei de casa dintr-un ou, preparati ca aici


Mod de preparare:
Spalam oasele de vitel si le punem la fiert in apa rece cu un praf de sare.
Indepartam spuma care se formeaza . 
Mai adaugam apa cand aceasta scade. 
Cand incepe sa devina carnea frageda punem legumele taiate bucati mari si ceapa intreaga.
Lasam pe foc pana carnea se desprinde de pe oase si legumele sunt fierte. 




Dam deoparte , scoatem legumele si oasele din supa cu o spumiera.
Punem din nou pe foc si cand clocoteste adaugam taiteii si lasam sa fiarba in jur de zece minute.
Potrivim gustul de sare si piper, adaugam rondele de morcov fiert si carnea taiata cubulete. 
Lasam sa mai dea cateva clocote, dam deoparte si presaram patrunjel. 

















loading...
loading...

Un comentariu:

});

Articole recente