Toba si lebar de porc

Astazi va prezint retetele de TOBA SI LEBAR de porc asa cum se fac in comuna in care m-am nascut Florica- Buzau. Sper sa le incercati si sa va placa :). 
Multe persoane m-au intrebat cum pastrez mai mult timp toba si lebarul. Simplu: le portionez si le pun in congelator. 



 Aici gasiti reteta TOBEI DE PORC.

Aici gasiti reteta LEBARULUI DE CASA.

2 comentarii:

Despre mine

Fotografia mea
Buna ziua si bine ati venit in mica mea bucatarie virtuala. Sunt o persoana simpla, care a crescut la tara, iar pentru mine bucataria este una dintre pasiunile mele. Imi place sa gatesc retete simple si gustoase care contin ingrediente la indemana oricui si incerc sa le detaliez pe intelesul tuturor. Iubesc florile, natura si oamenii. Nu am cursuri de bucatar, patiser sau cofetar, iar ceea ce gatesc sunt mancaruri/retete pe care le prepar pentru familia mea si pentru cei dragi. Va pup si va multumesc pentru vizita!