Ingrediente:
Mod de preparare:
Spargem ouale intr-un bol, punem putina sare peste ele si le batem bine cu furculita. Adaugam faina si amestecam din nou pana obtinem o compozitie matasoasa, fara cocoloase. Aluatul va fi de consistenta unei smantani care curge. Daca doriti, in locul furculitei puteti folosi un mixer sau un tel in forma de para. Punem compozitia intr-o punga rezistenta sau o punga de patiserie(posh). Aducem toata compozitia intr-un colt al pungii si rasucim capetele libere…avem grija sa nu fie goluri de aer. Intepam varful pungii cu un varf de cutit sau o frigaruie si incepem sa turnam aluatul in supa/ciorba care fierbe in clocote foarte mici. Pe masura ce turnateii se ridica la suprafata ii tragem usor cu lingura intr-o parte a oalei astfel incat compozitia ramasa sa curga in supa nu peste ceilalti taitei. Cand terminam de turnat aluatul lasam turnateii sa mai fiarba cca 2 minute si sunt gata. Usor de facut, nu-i asa?😉
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii plus alte doua retete pentru inspiratie.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca 😊. Puteti sa distribuiti pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitati, in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook , unde postez si alte retete delicioase. Ma puteti urmari si pe Instagram sau pe Pinterest.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.
Aici gasiti TOATE RETETELE MELE DE LA A LA Z.
- 2 oua de marime medie
- 75 g faina(3 linguri)
- un varf cutit de sare
Mod de preparare:
Spargem ouale intr-un bol, punem putina sare peste ele si le batem bine cu furculita. Adaugam faina si amestecam din nou pana obtinem o compozitie matasoasa, fara cocoloase. Aluatul va fi de consistenta unei smantani care curge. Daca doriti, in locul furculitei puteti folosi un mixer sau un tel in forma de para. Punem compozitia intr-o punga rezistenta sau o punga de patiserie(posh). Aducem toata compozitia intr-un colt al pungii si rasucim capetele libere…avem grija sa nu fie goluri de aer. Intepam varful pungii cu un varf de cutit sau o frigaruie si incepem sa turnam aluatul in supa/ciorba care fierbe in clocote foarte mici. Pe masura ce turnateii se ridica la suprafata ii tragem usor cu lingura intr-o parte a oalei astfel incat compozitia ramasa sa curga in supa nu peste ceilalti taitei. Cand terminam de turnat aluatul lasam turnateii sa mai fiarba cca 2 minute si sunt gata. Usor de facut, nu-i asa?😉
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii plus alte doua retete pentru inspiratie.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca 😊. Puteti sa distribuiti pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitati, in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook , unde postez si alte retete delicioase. Ma puteti urmari si pe Instagram sau pe Pinterest.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.
Aici gasiti TOATE RETETELE MELE DE LA A LA Z.
Abia aștept să încerc reteta dvs.Va mulțumesc!!!
RăspundețiȘtergereCu drag, astept sa imi spui cum ti-au iesit.
ȘtergereSunteți nemaipomenita. V am salvat toate Rețetele😘
ȘtergereMultumesc! 😘
ȘtergereWaw chiar vroiam rețeta de taietei. Gicuta. Multumesc frumos
ȘtergereCu mare drag, ma bucur ca ai gasit-o. Te mai astept!❤
ȘtergereAu iesit deliciosi! Multumim❤
RăspundețiȘtergereMa bucur tare mult ca ti-au reusit. O zi frumoasa!
ȘtergereSuper!
RăspundețiȘtergereMultumesc, o zi buna!
ȘtergereCiorba cum este făcută?
RăspundețiȘtergereMulțumesc să vă de-a bunul Dumnezeu sănătate multă.
RăspundețiȘtergereCu drag! Doamne ajuta la toata lumea!
ȘtergereMulțumesc să vă de-a bunul Dumnezeu sănătate multă.
RăspundețiȘtergereNumai decor o să incerc.
RăspundețiȘtergereAstept sa imi spui cum ti-au iesit. La multi ani!
ȘtergereSuper in Bihor le zic zdrente e super rapid de facut bravo esti o gospodina buna spor la gatit!
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos de aprecieri, te imbratisez cu drag!
ȘtergereEști minunată D-na Gicuta
RăspundețiȘtergereMultumesc tare mult pentru aprecieri! ❤ O zi buna!
ȘtergereAm încercat și eu și mi-a ieșit, ie foarte bună piscină. Multumesc.
RăspundețiȘtergereMa bucur tare mult ca ti-a placut. Te mai astept cu drag in bucataria mea virtuala!
ȘtergereVă ador rețetele și pe dumnevoastră 🙏😘💐
RăspundețiȘtergereMa bucr sa aud asta. Pup😘!
Ștergere