04.02.2019

Pasta de branza cu ceapa si marar

Se prepara in maxim 10 minute si este absolut delicioasa. Se poate servi pe felii de paine, pe felii de rosii sau ardei gras.😊


Daca probati reteta mea de Pasta de branza cu ceapa si marar, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.


    Ingrediente:
  • 250 g telemea sarata 
  • 250 g branza dulce de vaci
  • o lingura cu smantana 
  • o ceapa rosie sau alba 
  • piper macinat 
  • o legatura de marar





Mod de preparare:

Punem branza telemea intr-un bol incapator si o zdrobim cu furculita. Adaugam peste ea branza dulce si smantana. Amestecam bine, apoi incorporam si ceapa tocata marunt. La sfarsit punem mararul tocat si piper dupa gust. Gustam pasta de branza si daca este prea sarata mai putem adauga o lingura cu smantana sau putina branza dulce. Optional, se poate adauga si unt moale(50-75 g) sau o lingura cu maioneza. In toate variantele acest preparat este delicios. O putem servi pe felii de paine, pe felii de rosii sau ardei gras. Este foarte simplu de facut, nu-i asa?
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii, plus alte doua retete pentru inspiratie.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca ❤. Puteti sa distribuiti  pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitati, in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.




4 comentarii:

  1. Anonim14/3/20

    Este foarte buna, o fac in fiecare saptamana de cand am vazut reteta. Simplu de preparat (robotul de bucatarie amesteca tot) si deosebit de gustoasa.
    Multumesc, Gicuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim2/9/22

    Foarte gustoasă d na Gicuta felicitări

    RăspundețiȘtergere