18.09.2017

Salata de sfecla rosie

Salata de sfecla rosie este rapida, delicioasa si sanatoasa. Noi o consumam mai mult in anotimpul rece.


Daca probati reteta mea de Salata de sfecla rosie, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut.



loading...
      Ingrediente:

  • 3 buc sfecla (800g)
  • o bucatica hrean( 70-80 g) sau hrean ras la borcan
  • 1-2 linguri ulei de masline sau vegetal
  • 1-2 linguri otet
  • sare
  • piper










Aici gasiti reteta BORSULUI DE SFECLA ROSIE.
Aici gasiti reteta SALATEI DE TELINA SI MAIONEZA.


Mod de preparare:
Alegem bucati de sfecla mai micute si cam de aceeasi marime. Le putem fierbe, insa prin coacere gustul este mai intens iar culoarea ramane aceeasi. Noua ne place sa o consumam si in stare cruda, amestecata cu morcov fin razuit.
Spalam bucatile de sfecla,  le infasuram in hartie de copt, apoi in staniol. Le punem intr-o tava si le dam la cuptor pentru aproximativ o ora. Cand furculita intra usor in sfecla, este coapta. Dupa ce se raceste o curatam de coaja si o dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Hreanul il radem fin. Amestecam cele doua radacinoase si le asezonam cu ulei, otet sare si piper dupa gustul fiecaruia. Daca pregatiti cantitate mai mare adaugati uleiul in momentul in care consumati salata. Simpla si sanatoasa!
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca :). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitati, in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Articole recente