18.09.2017

Salata de sfecla rosie

O salata delicioasa si sanatoasa.



loading...


       Ingrediente:
  • 3 buc sfecla (800g)
  • o bucatica hrean( 70-80 g) sau hrean ras la borcan
  • 1-2 linguri ulei de masline sau vegetal
  • 1-2 linguri otet
  • sare
  • piper








Aici gasiti reteta de SALATA CU TON.


Mod de preparare:
Alegem bucati de sfecla mai micute si cam de aceeasi marime. Le putem fierbe, insa prin coacere gustul este mai intens iar culoarea ramane aceeasi.Noua ne place sa o consumam si in stare cruda, amestecata cu morcov fin razuit.
Spalam bucatile de sfecla , le infasuram in hartie de copt apoi in staniol. Le punem intr-o tava si le dam la cuptor pentru aproximativ o ora .Cand furculita intra usor in sfecla, este coapta.




Dupa ce se raceste o curatam de coaja si o dam pe razatoarea cu ochiuri mari.Hreanul il radem fin. Amestecam cele doua radacinoase si le asezonam cu ulei, otet sare si piper, dupa gustul fiecaruia.Daca pregatiti cantitate mai mare, adaugati uleiul in momentul in care consumati salata.

Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu mai jos. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Aici gasiti si alte retete cu APERITIVE/GARNITURI.













loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Recent

About Us

Articole recente