Daca probati reteta mea de Ciuperci pane, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut.
loading...
Ingrediente: - 500 g ciuperci proaspete
- o portie maioneza din lapte de soia (aici gasiti reteta)
- 3-4 catei de usturoi
- 2 linguri mustar
- 3 linguri faina
- 4-5 linguri pesmet
- sare
- ulei pentru prajit
Aici gasiti reteta CIUPERCILOR UMPLUTE.
Aici gasiti reteta TOCANITEI DE CIUPERCI.
Mod de preparare:
Pentru aceasta reteta vom folosi ciuperci mai mari, pe care le curatam si le taiem in felii de aproximativ un centimetru grosime. Presaram putina sare peste ele si le lasam deoparte 15-20 de minute.
Maioneza din lapte de soia o facem ca aici, doar ca mai adaugam la sfarsit usturoiul zdrobit si doua linguri de mustar. Eu am facut mai multa maioneza si am folosit-o ca si sos la aceste delicioase ciuperci pane.
Trecem fiecare felie de ciuperca prin faina, apoi prin maioneza si la final prin pesmet. Cand le trecem prin maioneza si pesmet ne folosim de-o furculita. Punem rapid paneurile de ciuperci intr-o cratita cu ulei incins. Le prajim la foc mediu spre mare pe ambele parti, pana capata o culoare aurie. Cand sunt gata, le scoatem pe hartie absorbanta. Sunt bune si calde si reci.
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca :). Puteti sa distribuiti pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitati, in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.
Daca va plac retetele mele si vreti sa primiti notificari de la Facebook
atunci cand postez si altele, intrati AICI pe pagina mea si dati like
(asta in caz ca nu ati facut-o ), apoi dati click pe “Urmareste” si
selectati optiunea '’Vezi mai
intai’'. Am atasat o poza mai jos ca sa vedeti exact
pasii pe care trebuie sa-i urmati.
loading...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu