12.03.2018

Ciuperci pane (reteta de post)


Nu mai pregatisem demult timp aceste ciuperci pane, asa ca azi le-a venit randul. M-am grabit sa impartasesc reteta si cu voi, findca suntem in perioada postului si poate unora va prine bine aceasta reteta. Mie imi plac tare mult ciupercile gatite in acest fel, sper sa va placa si voua.
      
loading...
       Ingrediente:
  • 500 g ciuperci proaspete
  • o portie maioneza din lapte de soia (aici gasiti reteta)
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2 linguri mustar
  • 3 linguri faina
  • 4-5 linguri pesmet
  • sare
  • ulei pentru prajit







Aici gasiti reteta CIUPERCILOR UMPLUTE.


Mod de preparare:
Pentru aceasta reteta vom folosi ciuperci mai mari, pe care le curatam si le taiem in felii de aproximativ un centimetru grosime. Presaram putina sare peste ele si le lasam deoparte 15-20 de minute.
Maioneza din lapte de soia o facem ca aici, doar ca mai adaugam la sfarsit usturoiul zdrobit si doua linguri de mustar. Eu am facut mai multa maioneza si am folosit-o ca si sos la aceste delicioase ciuperci pane.
Trecem fiecare felie de ciuperca prin faina, apoi prin maioneza si la final prin pesmet. Cand le trecem prin maioneza si pesmet ne folosim de-o furculita. Punem rapid paneurile de ciuperci intr-o cratita cu ulei incins. Le prajim la foc mediu spre mare, pe ambele parti, pana se rumenesc frumos.Cand sunt gata le scoatem pe hartie absorbanta. Sunt bune si calde si reci.
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca :). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitati, in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.
Aici gasiti mai multe RETETE DE POST.













loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Recent

About Us

Articole recente