14.11.2017

Tocanita cu pui de curte, ceapa si ardei copti

Pentru pranzul de azi am preparat aceasta delicioasa tocanita. Mai am supa cu galuste pufoase (reteta aici) ramasa de ieri, si masa-i gata. Nu ramane decat ...sa avem pofta!

Daca probati reteta mea de Tocanita de pui, ceapa si ardei copti, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut.

loading...
       Ingrediente:
  • un pui (am avut de curte)
  • 3 cepe mari
  • 8 ardei capia copti(am folosit congelat)
  • o cescuta suc de rosii
  • sare
  • piper
  • 3-4 linguri ulei
  • cateva fire de patrunjel









Mod de preparare:
Am portionam si spalam puiul, apoi l-am lasat la scurs.
Am incins uleiul intr-o cratita si am pus bucatile de carne. Am lasat sa se rumeneasca pe ambele parti, apoi am adaugat ceapa taiata in felii. Cand s-a patruns ceapa am pus si ardeiul taiat in bucati mai mari. Le-am calit 2-3 minute impreuna, am turnat o cana cu apa si am lasat sa fiarba la foc mic. Cand legumele si carnita au fost bine patrunse am adaugat sucul de rosii si am potrivit gustul de sare si piper. La sfarsit am adaugat patrunjel verde. A iesit o tocanita buna de te lingi pe degete.
Acest fel de mancare se poate face si cu carne de porc (vedeti reteta aici), iese la fel de buna.
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca :). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitati, in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.
Aici gasiti si alte RETETE CU CARNE/PESTE.









loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Articole recente