06.11.2017

Supa cu taitei de casa si carne de rata


Nimic nu se compara cu o supa facuta cu taitei de casa si pasare de curte... ca in copilarie!
      
loading...

       Ingrediente:
  • un tacam de rata
  • o ceapa
  • un ardei gras (am folosit congelat)
  • o bucatica de telina
  • un morcov mai mare
  • sare
  • piper
  • cateva fire de patunjel
  • taitei dintr-un ou (reteta aici)




Mod de preparare:
Am spalat carnea, am portionat-o si am pus-o la fiert intr-o oala cu apa si un praf de sare. Am inlaturat spuma formata de cate ori a fost nevoie.
Am curatat si spalat ceapa ,morcovul si telina. Morcovul l-am taiat rondele mai mari, telina am dat-o pe razatoarea mica iar ceapa am lasat-o intreaga.
Cand a fiert carnea pe jumatate am adaugat legumele.





Cand legumele si carnea au fost bine patrunse (am inlaturat ceapa) am adaugat taiteii.
Am potrivit gustul de sare si piper si am mai lasat sa fiarba aproximativ 10 minute.
La sfarsit am adaugat patrunjel tocat.
Sa va fie de folos!
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu mai jos. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Aici gasiti mai multe retete de SUPE/CIORBE






loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Recent

About Us

Articole recente