06.11.2017

Supa cu taitei de casa si carne de rata

Nimic nu se compara cu o supa facuta cu taitei de casa si pasare de curte... ca in copilarie!

Daca probati reteta mea de Supa cu taitei de casa si carne de rata, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut.
      
loading...

       Ingrediente:
  • un tacam de rata
  • o ceapa
  • un ardei gras (am folosit congelat)
  • o bucatica de telina
  • un morcov mai mare
  • sare
  • piper
  • cateva fire de patunjel
  • taitei dintr-un ou (reteta aici)





Aici gasiti reteta SUPEI DE PASARE CU GALUSTE DIN GRIS.
Aici gasiti reteta SUPEI DE ROSII CU TAITEI DE CASA.


Mod de preparare:
Am spalat carnea, am portionat-o si am pus-o la fiert intr-o oala cu apa si un varf cutit de sare. Am inlaturat spuma formata de cate ori a fost nevoie.
Am curatat si spalat ceapa, morcovul si telina. Morcovul l-am taiat rondele mai mari, telina am dat-o pe razatoarea mica iar ceapa am lasat-o intreaga.
Cand a fiert carnea pe jumatate am adaugat legumele. Cand legumele si carnea au fost bine patrunse (am inlaturat ceapa) am adaugat taiteii.
Am potrivit gustul de sare si piper si am mai lasat sa fiarba aproximativ 10 minute.
La sfarsit am adaugat patrunjel tocat. Deliciu!
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca :). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitati, in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.
Aici gasiti mai multe retete de SUPE/CIORBE.






loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Articole recente