09.11.2017

Bors de somon

Doar bun si sanatos.
      
loading...
      Ingrediente:
  • 1 kg bucati de somon(cap, coada,bucati cu carnita) se poate folosi orice fel de peste
  • o ceapa mare
  • un morcov mare
  • un ardei gras
  • o telina mica
  • o radacina de patrunjel
  • o cescuta zarzavat pentru ciorba(preparat ca aici)
  • bors (dupa gust)
  • sare
  • cateva fire de leustean



Aici gasiti reteta PESTELUI PANE



Mod de preparare:
Curatam si spalam legumele. Telina si radacina de patrunjel le dam pe razatoarea mare iar morcovul, ardeiul si ceapa le tocam cubulete. Le punem la fiert intr-o oala cu aproximativ 2 litri de apa. Cand legumele sunt patrunse pe jumatate adaugam zarzavatul de ciorba.Separat, dam borsul intr-un clocot si il adaugam in oala cu legume cand acestea sunt aproape fierte.




Potrivim gustul de sare si adaugam bucatile de peste. Mai lasam sa fiarba la foc mic 10-12 minute. La sfarsit adaugam leusteanul tocat. Este o ciorbita sanatoasa si tare gustoasa.
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca :). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitati, in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.
Aici gasiti mai multe retete cu PREPARATE DIN PESTE 







loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Recent

About Us

Articole recente