07.07.2017

Pui cu ciuperci la tigaie

Este o reteta grozava, foare gustoasa si usor de preparat.Simpla, rapida si delicioasa!



loading...


       Ingrediente:
  • 5 pulpe superioare
  • 700 g ciuperci
  • 200 ml vin alb (apa /supa)
  • o ceapa
  • 5-6 catei de usturoi
  • boia
  • sare
  • piper
  • 3-4 linguri de ulei
  • cateva fire de patrunjel


Aici gasiti reteta de PULPE DE PUI CU CARTOFI LA CUPTOR.

Mod de preparare:
Parlim pulpele, le spalam si le portionam. Daca doriti ,le puteti dezosa. Le stergem cu hartie absorbanta si le rumenim pe ambele parti in uleiul incins. Cand sunt gata, le scoatem pe o farfurie, apoi  in acelasi ulei adaugam ceapa taiata solzisori. Cand se inmoaie putin adaugam ciupercile curatate si taiate in felii mai mari.




Le lasam sa se caleasca impreuna aproximativ 5 minute, apoi punem din nou carnita in tigaie, deasupra ciupercilor.Turnam vinul si lasam sa fiarba acoperit, pana ciupercile si carnita sunt bine patrunse. Daca este nevoie mai adaugam vin. Condimentam cu boia, sare si piper, apoi adaugam usturoiul tocat marunt. La sfarsit presaram patrunjelul tocat. Este o retetea simpla si delicioasa!
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca :). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitati, in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.
Aici gasiti si alte retete cu MANCARURI CARNE/PESTE.







loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Articole recente