21.08.2017

Rulada Krem a la Krem

Un desert rapid si gustos...mai simplu de-atat nici ca se poate.
      
loading...


       Blat:
  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 1 plic Creme Ole de ciocolata
  • putina sare
       Crema:
  • 400 ml lapte
  • 1 plic Creme Ole de vanilie





Mod de preparare:
Blat:

Separam albusurile de gabenusuri. Punem un praf de sare peste albusuri si le mixam pana devin spuma. Adaugam zaharul lingura cu lingura si mixam bine dupa fiecare, pana obtinem o bezea.Incorporam gabenusurile pe rand. Punem treptat praful de budinca si amestecam usor cu o spatula.Turnam compozitia intr-o tava(25x35)in care am asternut hartie de copt.Coacem blatul aproximativ 20 de minute in cuptorul preincalzit, la foc mediu. Cand este copt il scoatem din tava il rulam(pe lungime) cu hartia pe care l-am copt si dupa 2-3 minute il derulam si il lasam sa se raceasca.






Crema:
Punem laptele rece intr-un bol, adaugam praful Creme Ole de vanilie si mixam pana se intareste.

Asamblare:
Intindem crema peste blatul racit si nivelam. Rulam cat de strans putem apoi infasuram rulada in hartia de copt si o dam la frigider pentru cel putin doua ore. Rulada se poate orna cu ciocolata topita sau frisca. Eu am lasat-o simpla si a fost destul de buna.
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Sa va fie de folos!
Aici gasiti si alte retete cu DULCIURI. 











 
loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Recent

About Us

Articole recente