21.06.2017

Peste pane

Pentru acest preparat folosim peste fara piele si oase. Este o gustare rapida, simpla si delicioasa.
Daca probati reteta mea de Peste pane, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut.
      
loading...
       Ingrediente:
  • 700 g fileuri de peste (am folosit fileuri de somn)
  • sucul de la o lamaie
  • 3-4 linguri faina
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit fileurile







Aici gasiti reteta PESTELUI(COD) PRAJIT.
Aici gasiti reteta PLACHIEI DE CRAP.

Mod de preparare:
Taiem fileurile de peste in fasii inguste, le condimentam cu sare si piper si le stropim cu zeama de lamaie.
Le amestecam si le lasam sa stea la macerat aproximativ o jumatate de ora.
Dupa acest timp, scurgem pestele de zeama lasata.
Presaram faina peste el si il amestecam usor avand grija ca bucatile de peste sa fie acoperite in totalitate cu faina.
Spargem ouale intr-un castron si le batem cu putina sare si piper. Trecem feliile de peste(pe rand) prin oul batut si le punem in uleiul incins.
Le prajim pe ambele parti pana capata o culoare aurie.
Cand sunt gata, le scoatem pe prosoape de hartie ca sa absoarba uleiul in exces.
Servim paneurile de peste cu sos Tzatziki sau mujdei de usturoi.
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca :). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitati, in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.
Aici gasiti si alte retete cu PESTE
 
 
 
 
 
 
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Articole recente