21.06.2017

Peste pane

Pentru acest preparat folosim peste fara piele si oase.Este o gustare rapida, simpla si delicioasa.
      
loading...

       Ingrediente:

  • 700 g fileuri de peste (am folosit fileuri de somn)
  •  sucul de la o lamaie
  • 3-4 linguri faina
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajire





Mod de preparare:
Taiem fileurile de peste in fasii inguste,le condimentam cu sare si piper si le stropim cu zeama de lamaie.
Le amestecam si le lasam sa stea la macerat aproximativ o jumatate de ora.
Cand timpul de stat la macerat a trecut, scurgem pestele de zeama lasata.
Presaram faina peste el si il amestecam usor avand grija ca bucatile de peste sa fie acoperite in totalitate cu faina.
Spargem ouale intr-un castron si le batem cu putina sare si piper.





Trecem feliile de peste(pe rand) prin oul batut si le punem in uleiul incins.
Le prajim pe ambele parti pana capata o culoare aurie.
Cand sunt gata, le scoatem pe prosoape de hartie ca sa absoarba uleiul in exces.
Servim paneurile de peste cu sos Tzatziki sau mujdei de usturoi.
Sa va fie de folos!
Aici gasiti si alte retete cu preparate din peste
 
 
 
 
 
 
loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

..

Articole recente