Ingrediente:
Mod de preparare:
Taiem fileurile de peste in fasii inguste, le stropim cu zeama de lamaie, apoi le condimentam cu sare si piper macinat. Le amestecam si le lasam sa stea la macerat aproximativ 15-20 de minute.
Dupa acest timp scurgem pestele de zeama pe care si-a lasat-o
Presaram faina peste el si il amestecam usor avand grija ca bucatile de peste sa fie acoperite in totalitate cu faina.
Spargem ouale intr-un castron, adaugam peste ele putina sare si piper macinat, apoi le batem cu furculita. Trecem fasiile de peste prin oul batut si le punem in uleiul incins....ne miscam repejor ca sa se prajeasca toate in acelasi timp. Nu le inghesuim in tigaie ca sa nu se lipeasca intre ele. Le prajim pe ambele parti pana capata o culoare aurie. Cand sunt gata, le scoatem pe prosoape de hartie ca sa absoarba uleiul in exces.
Servim paneurile de peste cu sos Tzatziki sau mujdei de usturoi. DE-LI-CIU!
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii. plus alte doua retete pentru inspiratie.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca 😊. Puteti sa distribuiti pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitati, in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook , unde postez si alte retete delicioase. Ma puteti urmari si pe Instagram sau pe Pinterest.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.
Aici gasiti TOATE RETETELE MELE DE LA A LA Z.
Aici gasiti reteta pentru PLACHIE DE CRAP.
- 700 g fileuri de peste (am folosit fileuri de somn)
- sucul de la o lamaie
- 3-4 linguri faina
- 3 oua
- sare
- piper macinat
- ulei pentru prajit fileurile
Mod de preparare:
Taiem fileurile de peste in fasii inguste, le stropim cu zeama de lamaie, apoi le condimentam cu sare si piper macinat. Le amestecam si le lasam sa stea la macerat aproximativ 15-20 de minute.
Dupa acest timp scurgem pestele de zeama pe care si-a lasat-o
Presaram faina peste el si il amestecam usor avand grija ca bucatile de peste sa fie acoperite in totalitate cu faina.
Spargem ouale intr-un castron, adaugam peste ele putina sare si piper macinat, apoi le batem cu furculita. Trecem fasiile de peste prin oul batut si le punem in uleiul incins....ne miscam repejor ca sa se prajeasca toate in acelasi timp. Nu le inghesuim in tigaie ca sa nu se lipeasca intre ele. Le prajim pe ambele parti pana capata o culoare aurie. Cand sunt gata, le scoatem pe prosoape de hartie ca sa absoarba uleiul in exces.
Servim paneurile de peste cu sos Tzatziki sau mujdei de usturoi. DE-LI-CIU!
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii. plus alte doua retete pentru inspiratie.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca 😊. Puteti sa distribuiti pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitati, in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook , unde postez si alte retete delicioase. Ma puteti urmari si pe Instagram sau pe Pinterest.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.
Aici gasiti TOATE RETETELE MELE DE LA A LA Z.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu