17.05.2017

Ciorba din oase de porc

O ciorba delicioasa si consistenta, numai buna pentru pranz.

loading...

       Ingrediente:
  • 1kg oase de porc cu carnita
  • o ceapa
  • 3 cartofi
  • un morcov
  • cate o jumatate ardei gras rosu si verde

  • o radacina telina (de marimea unui ou)
  • 300 g rosii pentru ciorba (pregatite in casa)
  • 2 oua
  • 1 litru bors sau dupa gust
  • sare
  • cateva fire de leustean






Mod de preparare:
Portionam oasele de porc si le punem la fiert intr-o oala cu aproximativ 3 litri de apa.
Indepartam spuma care se formeaza de cate ori este nevoie.
Curatam si spalam legumele apoi le taiem cubulete.Le adaugam in oala cand carnea este gatita pe jumatate(dupa 15-20 minute).Daca este nevoie mai adaugam apa fierbinte Lasam sa fiarba in continuare la foc mic.





Cand legumele si carnea sunt bine patrunse, adaugam rosiile si borsul fiert in prealabil.
Potrivim gustul de sare si mai lasam sa dea cateva clocote .
Batem ouale usor cu furculita, le adaugam in ciorba amestecand continuu sa se formeze zdrente. Inchidem focul si adaugam leustean tocat.Servim ciorba fierbinte cu ardei iute.
Sa va fie de folos!
Aici gasiti si alte retete de ciorbe si supe,preparate in bucataria mea. 








loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

..

Articole recente