02.04.2017

Ciocanele de pui in crusta crocanta

Ciocanele crocante la exterior si suculente in interior. Noua ne-au placut tare mult, sper sa va placa si voua.




loading...


      Ingrediente:
  • 10 ciocanele de pui
  • 1 plic cu condimente de pui
      Pentru crusta:
  • 4 oua
  • 8 linguri faina
  • 4 linguri cu fulgi de porumb maruntiti

  • 3 linguri cu pesmet 
  • 1/2 lingurita boia
  • 1/4 lingurita sare
  • 1/4 lingurita piper
      In plus:
  • ulei pentru prajit ciocanelele



Mod de preparare:
Curatam si spalam ciocanelele, apoi le punem la fiert intr-o oala cu  apa si un praf de sare.Le lasam sa fiarba 10 minute si le scoatem.
Cand se racoresc indepartam pielea de pe ele, apoi le punem intr-un vas si le condimentam.
Acoperim vasul si il dam la frigider peste noapte, sau cel putin pentru 3 ore.
Inainte sa prajim ciocanelele, spargem ouale intr-un castron si le batem cu furculita.
Amestecam faina cu fulgii de porumb, pesmetul,boiaua, sarea si piperul.




Tavalim ciocanelele prin amestecul de faina, apoi le trecem prin oul batut si iar prin faina.
Punem ulei (cam de trei degete) intr- o cratita si il lasam la incins. Cand se incinge, dam focul mic si prajim ciocanelele pe toate partile, pana se rumenesc frumos.Cand sunt gata le scoatem pe hartie absorbanta .
Le servim alaturi de cartofi prajiti ori salata preferata.
Sa va fie de folos!
Aici gasiti si alte retete cu bunatati din bucataria mea.









loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

});

Articole recente