23.08.2016

Piept de pui pane

 
Se prepara repede si este  delicios...pe placul copiilor si nu numai.

loading...


       Ingrediente:
  • 500 g piept de pui dezosat
  • 3 oua 
  • 2 linguri mustar 
  • boia
  • sare ( vegeta) 
  • piper 
  • 3-4 linguri cu faina
  • ulei pentru prajit



Aici gasiti reteta de SALATA CU PIEPT DE PUI SI CIUPERCI.

Mod de preparare:
Spalam pieptul de pui, il tamponam cu prosoape de hartie, apoi il taiem in  fasii.
Il punem intr-un vas si il asezonam cu boia, sare(vegeta) si piper.
Acoperim vasul si il tinem cel putin 30 de minute la frigider.
Batem cu telul ouale, adugam mustarul si un praf de sare, apoi punem faina treptat si amestecam pana compozitia devine ca o smantana.








Trecem fasiile de carne prin aceast aluat, apoi le prajim in ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc usor.
Le scoatem pe hartie absorbanta si le servim calde sau reci cu diferite sosuri sau salate.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca :). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitati ca in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.
Aici gasiti mai multe retete cu bunatati din bucataria mea.







loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Recent

About Us

Articole recente