23.08.2016

Piept de pui pane

   Se prepara repede si este  delicios...pe placul copiilor si nu numai.

loading...



       Ingrediente:

  • 500 g piept de pui dezosat
  • 3 oua 
  • 2 linguri mustar 
  • boia
  • sare ( vegeta) 
  • piper 
  • 3-4 linguri cu faina
  • ulei pentru prajit




Mod de preparare:
Spalam pieptul de pui, il tamponam cu prosoape de hartie apoi il taiem in  fasii.
Il punem intr-un vas si il asezonam cu boia, sare(vegeta) si piper.
Acoperim vasul si il tinem cel putin 30 de minute la frigider.

Batem cu telul ouale ,adugam mustarul si un praf de sare apoi punem faina treptat si amestecam pana compozitia devine ca o smantana.




Trecem fasiile de carne prin aceast aluat si le prajim in ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc usor.
Le scoatem pe hartie absorbanta si le servim calde sau reci cu diferite sosuri sau salate.
Sa va fie de folos!😘
Aici gasiti mai multe retete cu bunatati din bucataria mea.
.








loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

p.b.
});

Articole recente