20.02.2017

Pui si cartofi pe pat de sare

Pielea crocanta ,carnea frageda si suculenta...un deliciu!😘

loading...




     Ingrediente:
  • un pui intreg
  • 8 cartofi (sau cati incap in tava in care vom pune puiul)
  • condimente pui
  • sare
  • piper
  • sare grunjoasa(pentru asternut in tava)


Mod de preparare:
Curatam puiul ,il spalam bine si il despicam pe mijlocul pieptului.
Il condimentam cu sare, piper,condimente de pui si il lasam la frigider cateva ore(eu l-am lasat peste noapte).





Punem intr-o tava sare grunjoasa (cam de un deget)si asezam puiul cu despicatura in jos.
Pe langa pui punem cartofii in coaja ,bine spalati .
Dam tava la cuptorul preincalzit ( foc mediu) pentru aproximativ o ora si jumatate,pana puiul se rumeneste frumos si cartofii sunt bine patrunsi.
Servim puiul si cartofii cu salata preferata sau muraturi.
Sa va fie de folos!😘
Aici gasiti si alte retete cu bunatati din bucataria mea.









loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

});

Articole recente