28.02.2016

Pulpe de pui cu vin si usturoi la cuptor


Fragede, gustoase si simplu de preparat.


loading...


    Ingrediente:
  • 3 pulpe de pui 
  • 4 catei mari de usturoi 
  • 200 ml vin alb 
  • o frunza de dafin 
  • boia 
  • cimbru 
  • piper 
  • sare 

Aici gasiti reteta de PULPE DE PUI LA CUPTOR CU CARTOFI

Mod de preparare:
Parlim, curatam, spalam si taiem pulpele in jumatati sau le lasam intregi.
Le stergem cu hartie absorbanta, apoi le condimentam cu sare, boia, cimbru si piper(toate dupa gust).
Luam o tava care merge la cuptor, asezam pulpele in ea, turnam vinul si punem frunza de dafin.
Dam tava la cuptorul preincalzit si lasam pana lichidul din tava scade si pulpele se rumenesc frumos (aproximativ o ora). Daca lichidul scade prea mult si carnita nu s-a gatit suficient mai adaugam putin vin.




Din cand in cand stropim pulpele din tava cu sosul format.
Cand sunt aproape gata adaugam usturoiul taiat felii si mai lasam sa se rumeneasca usor, impreuna.
Servim pulpele calde, alaturi de garnitura preferata. Este un preparat pe placul tuturor.
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca :). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitati, in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.
Aici gasiti mai multe retete cu MANCARURI CARNE/PESTE








loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Recent

About Us

Articole recente