28.02.2016

Pulpe de pui cu vin si usturoi la cuptor


Fragede,gustoase si simplu de preparat 🌝



loading...



    Ingrediente:
  • 3 pulpe de pui 
  • 4 catei mari de usturoi 
  • 200 ml vin alb 
  • o frunza de dafin 
  • boia 
  • cimbru 
  • piper 
  • sare 

Aici gasiti reteta de PULPE DE PUI LA CUPTOR CU CARTOFI
Aici gasiti reteta deliciosului SOS TZATZIKI cu care putem servi aceste pulpite.

Mod de preparare:
Parlim,curatam, spalam si taiem pulpele in jumatati.
Le lasam la scurs si le condimentam cu sare, boia, cimbru si piper(toate dupa gust).
Luam o tava care merge la cuptor, asezam pulpele in ea, turnam vinul si punem frunza de dafin.
Dam tava la cuptorul preincalzit si lasam pana lichidul din tava scade si pulpele se rumenesc frumos (aproximativ o ora).




Din cand in cand stropim pulpele din tava cu sosul format.
Cand sunt aproape gata adaugam usturoiul taiat felii si mai lasam sa se rumeneasca impreuna.
Servim pulpele calde, alaturi de garnitura preferata.
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Sa va fie de folos!
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu mai jos. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Aici gasiti mai multe retete cu MANCARURI CARNE/PESTE










loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

...

Articole recente