Translate

01.02.2017

Pizza cu ton

Pentru ca ne place pestele, azi am facut o pizza cu ton si porumb. Este o combinatie pe gustul nostru.


Daca incercati reteta mea de Pizza cu ton, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut.

loading...

      Ingrediente
      Blat:

  • 350 g faina 
  • un pahar apa calduta (aproximativ 150 ml) 
  • 2 linguri ulei de masline 
  • o lingurita drojdie granule 
  • 1/2 lingurita sare 
  • ½ lingurita zahar
      Topping:
  • 2 conserve ton maruntit 
  • 150 g cascaval 
  • cateva masline taiate rondele 
  • boabe fierte de porumb 
  • o ceapa rosie 
  • 2 linguri zeama de lamaie
      Sos:
  • o cescuta suc concentrat de rosii (preparat in casa) 
  • oregano
      In plus:
  • unt pentru uns tava






Aici gasiti reteta- PIZZA CU MEZELURI.

Aici gasiti reteta - PIZZA CU CORONITA DE CARNATI.



Mod de preparare

Blat: punem drojdia la inmuiat in 4-5 linguri de apa sau o amestecam cu faina (vedeti modul de folosire de pe ambalaj) Cernem faina intr-un castron, facem o adancitura in mijloc si punem sarea, zaharul, uleiul si drojdia inmuiata. Framantam adaugand treptat apa pana obtinem un aluat elastic care nu se mai lipeste de maini. Lasam la crescut pana isi dubleaza volumul.
Cand aluatul a crescut il intindem intr-o foaie subtire si-l punem intr-o tava unsa cu unt (am folosit tava de aragaz). Il intepam din loc in loc cu furculita, apoi ungem toata foaia cu jumatate din sucul de rosii amestecat cu oregano. Punem tonul scurs si il stopim cu zeama de lamaie. Deasupra pestelui presaram boabele de porumb bine scurse. Radem cascaval, adaugam ceapa taiata rondele, maslinele si sucul de rosii ramas. Dam tava la cuptorul preincalzit la foc mediu pentru aproximativ 30 de minute. Simplu de preparat si delicioasa. Noua ne place si calda si rece.
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). Puteti sa distribuiti pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitai, in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.
Aici gasiti si alte retete cu PIZZA/PASTE.









Daca va plac retetele mele si vreti sa primiti notificari de la Facebook atunci cand postez si altele, intrati AICI pe pagina mea si dati like (asta in caz ca nu ati facut-o ), apoi dati click pe “Urmareste” si selectati optiunea '’Vezi mai intai’'. Am atasat o poza mai jos ca sa vedeti exact pasii pe care trebuie sa-i urmati.


loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca va place reteta(sau nu :) ), va rog sa-mi lasati un comentariu. Multumesc!

Postări populare

COPYRIGHT © Toate articolele și imaginile de pe acest blog aparțin autorului Bunătăți din bucătăria Gicuței. Orice multiplicare, copiere sau publicare a acestora fără acordul scris al autorului, se vor pedepsi conform legii in vigoare (Legea 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe.).

Prajitura cu mere, biscuiti si crema de vanilie

Postare prezentată

Prajitura Rumba

Prajitura Rumba este un desert spornic, aspectuos si delicios, care contine foi de napolitana, un blat din albusuri imbogatit cu nuca si rah...