07.12.2016

Pulpe de pui cu ciuperci si suc de rosii,la cuptor

Simplu,rapid si delicios...nu ramane decat sa incercati.
     
loading...
      Ingrediente:
  • 3 pulpe de pui
  • 500 g ciuperci proaspete
  • o capatana usturoi
  • 350 ml suc de rosii (preparat ca aici)
  • praf de rozmarin(optional)
  • vegeta(optional)
  • sare
  • piper


Aici gasiti reteta de PIEPT DE PUI CU CIUPERCI SI PASTE.
Mod de preparare:
Parlim, curatam si spalam  pulpele de pui.
Le portionam si le punem intr-o tava.
Le condimentam cu rozmarin,vegeta, sare si piper.
Adaugam usturoiul curatat si taiat, apoi ciupercile curatate si taiate in felii potrivite.







Turnam 300ml apa si dam tava la cuptorul preincalzit la foc mediu.
Dupa o jumatate de ora adaugam sucul de rosii si mai lasam sa fiarba aproximativ 15 minute, pana pulpele sunt bine patrunse si sosul s-a ingrosat putin.
Este un preparat delicios pe care il putem servi ca atare sau alaturi de un piure de cartofi.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca :). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
In fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.
Aici gasiti si alte retete cu MANCARURI CARNE/PESTE. 




loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Pub.

loading...
loading...
loading...

Articole recente