25.06.2017

Piept de pui cu ciuperci si paste


Un preparat pe care il putem servi si la pranz si la cina.Este rapid si absolut delicios.


loading...
       Ingredinte:
  • 600 g piept de pui dezosat
  • 1 borcan mic de ciuperci
  • 100 g paste (penne)
  • cate un ardei(mic) gras rosu si verde
  • 1 cutie rosii cubulete
  • 1 ceapa

  • 4 linguri ulei
  • o cana supa/apa(aproximativ)
  • boia dulce
  • sare
  • piper
  • cateva fire de patrunjel



Mod de preparare:
Spalam pieptul de pui, il tamponam cu proasoape de hartie si il taiem in fasii(cam de un deget).
Incingem uleiul intr-o cratita, adaugam fasiile de carne si le lasam cat sa se rumeneasca putin.
Cand sunt rumene le scoatem si in acelasi ulei adaugam ceapa taiata solzisori.
Cand ceapa devine sticloasa adaugam ardeiul taiat cubulete si le calim impreuna 1-2 minute.




Punem rosiile , pieptul de pui si ciupercile feliate.Adaugam o cana de supa sau apa, condimentam cu boia, sare , piper si lasam sa dea in clocot.
Cand da in clocot adaugam pastele, amestecam si lasam sa fiarba acoperit aproximativ un sfert de ora.Amestecam din cand in cand usor si daca este nevoie mai adaugam supa/apa fierbinte si condimente dupa gust,
La sfarsit presaram patrunjel tocat.
Sa va fie de folos!
Aici gasiti si alte retete cu bunatati din bucataria mea.












loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

..

Articole recente