21.08.2016

Rulouri din foietaj cu somon si telemea


Simplu,rapid si delicios…dispar rapid de pe platou.



loading...


       Ingrediente:
  • un aluat foietaj (450g)
  • 200g somon afumat
  • 100g telemea
  • un ou pentru uns




Mod de preparare:
Intindem aluatul dezghetat intr-o foaie de aproximativ 30x40 cm.
Radem branza pe toata suprafata aluatului  apoi asezam somonul rupt in bucatele .
Rulam aluatul pe latura mare apoi cu ajutorul unui cutit taiem felii de aproximativ 2 cm.




Asezam feliile de rulou in tava tapetata cu hartie de copt .
Lasam distanta intre ele pentru ca vor creste la copt.
Ungem fiecare rulou cu oul batut si dam tava la cuptorul incins pentru aproximativ 30 de minute.
Sa va fie de folos!🍀

Aici gasiti mai multe retete cu bunatati din bucataria mea.

















loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

});

Articole recente