03.03.2016

Mini croissante cu ciocolata

Cand vrem ceva dulce si rapid, ne orientam... cu doar doua ingrediente am obtinut un desert delicios si rapid.😊

Daca probati reteta mea de  Mini croissante cu ciocolata, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

    Ingrediente:
  • un aluat foietaj(450 g) 
  • o ciocolata (100 g)

Mod de preparare:
Am scos aluatul din congelator si l-am lasat la dezghetat.
Am taiat ciocolata in 16 bucati.
Am intins putin aluatul cu sucitorul si l-am taiat in 8 bucati egale. Bucatile obtinute le-am taiat pe diagonala(vezi foto mai jos).
Am pus ciocolata la baza fiecarei bucati de aluat si am rulat spre varf.
Am asezat cornuletele astfel obtinute intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Am dat tava la cuptorul preincalzit la foc mediu - 180
°C pentru aproximativ 20 de minute pana croissantele s-au rumenit usor. Reci, sunt delicioase. Rapid, simplu si bun!
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii plus alte doua retete pentru inspiratie.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca 😊. Puteti sa distribuiti pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitati, in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu