03.03.2016

Mini croissante cu ciocolata


Cu doar doua ingrediente, vom obtine un desert delicios si rapid :)



       Ingrediente:
  • un aluat foietaj(450g) 
  • o ciocolata (100g)


Aici gasiti reteta CORNURILOR PUFOASE CU RAHAT.

Mod de preparare:
Am scos aluatul din congelator si l-am lasat la dezghetat aproximativ doua ore.
Am taiat ciocolata in 16 bucati.
Am intins putin aluatul si l-am taiat in 8 bucati egale.Bucatile obtinute le-am taiat pe diagonala.

Am pus ciocolata la baza fiecarei bucati si am rulat spre varf.
Am asezat croissantele astfel obtinute intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Am dat tava la cuptorul preincalzit la foc mediu,pentru aproximativ 20 de minute,pana croissantele s-au rumenit usor. 
Reci,sunt delicioase.
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). Puteti distribui si pe facebook. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos





                                                         


loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Recent

About Us

Articole recente