27.07.2016

Rasucite din foietaj cu salam si cascaval


Perfecte pentru o gustare rapida si delicioasa.


loading...

       Ingrediente:
  • un pachet aluat de foietaj (450 g )
  • 200 g salam (puteti folosi sunca sau bacon )
  • 200 g cascaval afumat
      Pentru uns:
  • un ou 


Aici gasiti reteta de CHEC APERITIC CU SUNCA SI CASCAVAL.

Mod de preparare:
Aluatul dezghetat il intindem putin cu sucitorul,doar cat sa il indreptam. Eu l-am intins direct pe folia de plastic in care a fost ambalat, fara sa mai folosesc faina.
Taiem aluatul in 10 fasii egale.
Pe primele 5 fasii punem felii de cascaval si salam taiate subtiri, apoi acoperim cu fasiile de aluat ramase(vezi foto) .





Le taiem pe jumatate, rasucim fiecare bucata, le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu ou batut .
Dam tava la cuptorul preincalzit la foc mediu spre mare(190°),  pentru aproximativ 35 de minute, pana se rumenesc frumos. Le servim calde, alaturi de un pahar de bere.
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca :). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitati ca in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.
Aici gasiti si alte retete cu bunatati din bucataria mea.








loading...
loading...

2 comentarii:

  1. Anonim28/7/16

    Super! Ce receta interesanta! Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca-ti place! Te pup, o zi frumoasa sa ai!

      Ștergere

Postări populare

Pub.

loading...
loading...
loading...

Articole recente