20.08.2016

Drob de ciuperci si piept de pui



Un aperitiv gustos si hranitor.


loading...

      Ingrediente:
  • 500 g ciuperci proaspete
  • 400 g piept de pui dezosat
  • 4 oua
  • 2 cepe mari
  • 4 catei mari de usturoi
  • o cescuta cu ardei rosu, galben si verde (am folosit congelat)
  • 4 linguri ulei
  • cateva fire de marar si patrunjel
  • sare
  • piper
  • boia



Mod de preparare:
Fierbem pieptul de pui in apa cu un praf de sare inlaturand spuma care se formeaza.
Incingem uleiul intr-o cratita si calim putin ceapa si usturoiul.
Adaugam ardeiul taiat cubulete, apoi ciupercile taiate in bucati potrivite.
Amestecam si le lasam la foc mic pana scade tot lichidul. Spre sfarsit condimentam cu boia, sare si piper.





Dam deoparte cratita si cand amestecul se raceste adaugam pieptul de pui fiert si taiat in cubulete .Punem si verdeata tocata marunt.
Amestecam,adaugam condimente daca mai este nevoie, apoi turnam ouale batute cu furculita.
Omogenizam si punem compozitia intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt.
Dam tava la cuptorul preincalzit la foc mediu pentru aproximativ 35-40 de minute, pana drobul se rumeneste frumos.
Portionam drobul doar atunci cand este rece si il servim alaturi de cei dragi.Sa va fie de folos!😘

















loading...
loading...

5 comentarii:

  1. ...il voi incerca si-apoi va voi spune parerea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Chiar te rog...noua ne place tare mult. Astept poze cu preparatul, pe facebook :) Te pup si-ti multumesc de vizita <3

      Ștergere
    3. cat am cautat o reteta cu piept de pui (tot imi ramane, de la pui rotisat)!!! asta ar fi fost perfect! mai ales ca ador ciupercile! multumesc de reteta, parca e cu dedicatie!

      Ștergere
    4. Ma bucur mult ca ai gasit ceea ce cautai, draga Monica!Iti multumesc din suflet si eu ....te pup si-ti doresc o dupa- amiaza frumoasa ! <3

      Ștergere

..

Articole recente