14.06.2016

Tocanita de ciuperci si carne de porc


O tocanita buna, buna de te lingi pe degete 🌝



loading...

     Ingrediente:
  • 800 g pulpa de porc 
  • 1 kg ciuperci 
  • 3 cepe 
  • 3 catei mari de usturoi 
  • 300 ml supa (apa) 
  • 1 lingura cu pasta de tomate 
  • 5 linguri ulei 
  • 1lingura amidon (faina) 
  • boia 
  • sare 
  • piper 
  • cateva fire de patrunjel. 





Mod de preparare: 
Punem intr-o cratita pe foc uleiul si cand acesta se incinge adaugam carnea spalata si taiata fasii(cat doua degete). 
O lasam sa se rumeneasca apoi o scoatem pe o farfurie. 
In aceeasi cratita cu ulei punem la calit ceapa taiata solzisori. 
Cand se inmoaie, adaugam ciupercile curatate si feliate. 
Lasam la calit pana scade tot lichidul ,apoi adaugam carnea rumenita si acoperim totul cu supa (apa).




Lasam sa fiarba la foc mic pana carnea si ciupercile sunt bine patrunse. 
Mai adaugam lichid daca este nevoie. 
Cu 10-15 minute inainte de a fi gata ,adaugam pasta de tomate si amidonul dizolvat in putina supa rece.
Amestecam , punem usturoiul zdrobit si condimentam cu boia, sare si piper . La sfarsit adaugam patrunjel tocat.
Sa va fie de folos!😘
Aici gasiti si alte retete cu bunatati din bucataria mea.













loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

..

Articole recente