23.02.2016

Ciuperci umplute

Un preparat savuros care se poate servi atat cald cat si rece.





loading...
       Ingrediente:
  • 6 ciuperci (500 g)
  • 150 g cascaval
  • 150 g sunca presata
  • 2 cepe potrivit de mari
  • 1/2 ardei rosu
  • un cubulet unt
  • sare
  • piper
  • cateva fire de marar verde
 



Aici gasiti reteta de TOCANITA CU CIUPERCI

Mod de preparare:
Curatam si spalam ciupercile, apoi le scoatem cu grija coditele pe care le vom toca marunt.
Peste palariile de ciuperci presaram sare si le lasam deoparte.
Tocam cubulete ceapa, ardeiul si sunca. Cascavalul il dam pe razatoarea cu orificii mari.
Punem untul intr-o tigaie la incins, adaugam ceapa si o calim cateva minute pana se inmoaie.
Adaugam ardeiul, calim impreuna 1-2 minute, apoi punem  ciupercile si sunca.
Fierbem legumele si sunca aproximativ 10 minute, pana scade tot lichidul lasat.









Condimentam cu sare si piper iar la sfarsit adaugam marar tocat.
Intr-un vas (am folosit unul termorezistent )asezam ciupercile si le umplem cu amestecul de legume si sunca.
Deasupra punem cascaval ras.
Dam vasul la cuptor pentru aproximativ 20-25 de minute la foc mediu.
Cand ciupercile sunt gata ,presaram putin marar deasupra.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca :). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
In fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.Aici gasiti si alte retete cu APERITIVE/GARNITURI











loading...
loading...

Un comentariu:

Postări populare

Recent

About Us

Articole recente