23.02.2016

Ciuperci umplute

Un aperitiv savuros care se poate servi atat cald cat si rece.


loading...

       Ingrediente:
  • 6 ciuperci (500 g)
  • 150 g cascaval
  • 150 g sunca presata
  • 2 cepe potrivit de mari
  • 1/2 ardei rosu
  • un cubulet unt
  • sare
  • piper
  • cateva fire de marar verde
 



Mod de preparare:
Curatam si spalam ciupercile, le scoatem cu grija coditele pe care le vom toca marunt.
Peste palariile de ciuperci presaram sare si le lasam deoparte.
Tocam ceapa, ardeiul si sunca cubulete. Cascavalul il dam pe razatoare.
Punem untul intr-o tigaie la incins,adaugam ceapa si o calim cateva minute pana se inmoaie.
Adaugam ardeiul, calim impreuna 1-2 minute apoi ciupercile si sunca.
Lasam compozitia sa fiarba aproximativ 10 minute pana scade tot lichidul lasat.




Condimentam cu sare si piper si la sfarsit adaugam marar tocat.
Intr-un vas termorezistent asezam ciupercile si le umplem cu amestecul de legume si sunca.
Deasupra punem cascaval ras.
Dam vasul la cuptor 20-25 de minute ,la foc mediu.
Cand ciupercile s-au gatit presaram putin marar deasupra.
Sa va fie de folos!!

Aici gasiti si alte retete cu bunatati din bucataria mea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
loading...
loading...

Un comentariu:

p.b.
});

Articole recente