23.02.2016

Ciuperci umplute

Un aperitiv savuros care se poate servi atat cald cat si rece.




loading...

       Ingrediente:
  • 6 ciuperci (500 g)
  • 150 g cascaval
  • 150 g sunca presata
  • 2 cepe potrivit de mari
  • 1/2 ardei rosu
  • un cubulet unt
  • sare
  • piper
  • cateva fire de marar verde
 


Aici gasiti reteta de CIULAMA DE CIUPERCI
Aici gasiti reteta de TOCANITA CU CIUPERCI

Mod de preparare:
Curatam si spalam ciupercile, le scoatem cu grija coditele pe care le vom toca marunt.
Peste palariile de ciuperci presaram sare si le lasam deoparte.
Tocam cubulete ceapa, ardeiul si sunca. Cascavalul il dam pe razatoare.
Punem untul intr-o tigaie la incins,adaugam ceapa si o calim cateva minute pana se inmoaie.
Adaugam ardeiul, calim impreuna 1-2 minute ,apoi ciupercile si sunca.
Fierbem compozitia aproximativ 10 minute, pana scade tot lichidul lasat.




Condimentam cu sare si piper iar la sfarsit adaugam marar tocat.
Intr-un vas (am folosit unul termorezistent )asezam ciupercile si le umplem cu amestecul de legume si sunca.
Deasupra punem cascaval ras.
Dam vasul la cuptor pentru aproximativ 20-25 de minute ,la foc mediu.
Cand ciupercile sunt gata ,presaram putin marar deasupra.
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Sa va fie de folos!
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu mai jos. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Aici gasiti si alte retete cu APERITIVE/GARNITURI












loading...
loading...

Un comentariu:

...

Articole recente