28.06.2016

Snitele din carne de porc

Rapid, gustos si de nerefuzat. Bune si pentru pachet si pentru picnic. Noi l-am servit ca atare.

Daca probati reteta de Snitele de porc, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut.

loading...


       Ingrediente:
  • 500 g muschi de porc(se poate folosi pulpa de porc)
  • 4 oua mici 
  • faina 
  • pesmet 
  • sare (vegeta optional) 
  • piper 
  • ulei pentru prajit 






Aici gasiti reteta CHIFTELELOR LA CUPTOR.
Aici gasiti reteta CIOCANELEOR DE PUI IN CRUSTA CROCANTA.


Mod de preparare:
Muschiul de porc se taie in felii potrivite, apoi se bate usor fiecare felie cu ciocanul de snitele.
Se condimenteaza cu sare (vegeta) si piper si  se lasa sa stea 15-20 de minute.
Ouale se bat cu un praf de sare (vegeta) si piper.
Se da fiecare felie de carne prin faina, apoi prin oul batut si in final prin pesmet.
Se prajesc pe ambele parti cate 3-4 minute in uleiul incins.
Se lasa la scurs pe prosoape de hartie.
Se servesc simple sau cu diverse garnituri.
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca :). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitati, in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.
Aici gasiti si alte retete cu APERITIVE/GARNITURI








loading...

2 comentarii:

Postări populare

Toate articolele si imaginile de pe acest blog aparțin autorului Bunătăți din bucătăria Gicuței. Publicarea lor integrală sau parțială fără acordul scris al autorului, se vor pedepsi conform legii in vigoare (Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe).

Articole recente