06.06.2016

Pulpe de pui cu cartofi noi la cuptor

Sa profitam cat mai mult de aparitia cartofilor noi.


loading...
       Ingrediente:
  • 4 pulpe inferioare de pui
  • 1 kg cartofi noi (mici)
  • 4-5 catei de usturoi
  • rozmarin uscat
  • boia
  • sare
  • piper
  • 3-4 linguri ulei




Mod de preparare:
Curatam si spalam pulpele, le tamponam cu prosoape de hartie, apoi le condimentam cu sare, piper si boia. Le punem intr-un castron pe care il acoperim cu capac sau folie alimentara si il lasam la frigider aproximativ o ora.
Spalam bine cartofii cu un burete aspru, ii lasam la scurs si ii presaram cu putina sare. Daca sunt prea mari, ii fierbem cateva minute (sa fie fierti doar pe jumatate)
Asezam pulpele si cartofii intr-o tava sau un vas yena. Punem usturoiul taiat bucati mari printre bucatile de carne si cartofi, apoi stropim totul cu ulei.





Dam tava/vasul la cuptorul preincalzit la foc mediu pentru aproximativ o ora si 10 minute, pana pulpele si cartofii se rumenesc frumos si sunt bine patrunse.
Spre sfarsit adaugam putin rozmarin uscat. Cam asta-i tot. Simplu si delicios!
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
In fiecare zi ma gasiti pe pagina mea de facebook , unde postez si alte retete delicioase.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.







loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Recent

About Us

Articole recente