06.06.2016

Pulpe de pui cu cartofi noi la cuptor

Sa profitam cat mai mult de aparitia cartofilor noi


loading...
       Ingrediente:
  • 4 pulpe inferioare
  • 1 kg cartofi noi mici
  • 4-5 catei de usturoi
  • rozmarin uscat

  • boia
  • sare
  • piper
  • 3-4 linguri ulei




Mod de preparare:
Curatam si spalam pulpele, le tamponam cu prosoape de hartie si le condimentam cu sare, piper si boia. Le punem intr-un castron acoperit si le lasam la frigider o ora.
Spalam bine cartofii cu un burete aspru,ii lasam la scurs si ii presaram cu putina sare.Daca sunt prea mari, ii fierbem cateva minute (sa fie preparati pe jumatate)
Asezam pulpele ,cartofii si usturoiul taiat bucati mari intr-o tava si stropim totul cu ulei.





Dam tava la cuptorul preincalzit la foc mediu pentru aproximativ o ora si 10 minute, pana pulpele si cartofii se rumenesc frumos si sunt bine patrunse.
Spre sfarsit adaugam putin rozmarin uscat. 
Sa va fie de folos!
loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

});

Articole recente