24.05.2016

Tocanita de pui cu ceapa si ardei copt


















Daca aveti ardei copti pusi la congelator,va recomand aceasta delicioasa tocanita...o tocanita ce ne aminteste de gustul verii. 
Ingrediente:

pulpele si pieptul de la un pui

6 ardei capia copti congelati

3 cepe mari

o lingura pasta de tomate

4-5 linguriml ulei

300 ml supa (apa)

boia

sare

piper

cateva fire de patrunjel verde




Mod de preparare:


Spalam bine carnea, o lasam la scurs dupa care o portionam.

Punem uleiul la incins intr-o cratita, adaugam bucatile de pui si le rumenim usor la foc iute.

Adaugam ceapa taiata solzisori , o lasam sa se patrunda apoi adaugam ardeiul taiat bucati mai mari. Lasam la calit impreuna aproximativ cinci minute apoi turnam supa.

Cand incepe sa fiarba, dam cratita la cuptorul preincazit si lasam sa scada tocanita.
Spre final adugam pasta de tomate si condimentam cu sare,piper si boia. Cand tocanita este gata presaram patrunjelul tocat. Sa va fie de folos!
Mai multe retete delicioase din bucataria mea gasiti aici .











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

..

Articole recente