09.05.2016

Rulada de cacao cu branza dulce


Rapida si buna.


loading...

     Ingrediente
     Blat:

  • 3 oua 
  • 2 linguri faina 
  • 3 linguri zahar 
  • 1 lingura cacao 
  • o lingurita praf de copt
  • un varf cutit de sare

     Umplutura:
  • 400 g branza de vaci (scursa bine)
  • un ou 
  • o lingura smantana 
  • 3 linguri zahar pudra 
  • 50 g stafide 
  • o lingurita esenta de rom 
  • un varf cutit sare


Mod de preparare
Umplutura:

Intr-un bol mixam branza cu oul, sarea, zaharul, zaharul vanilat si smantana,iar la sfarsit incorporam stafidele inmuiate in rom. 
Blat:
Separam albusurile de galbenusuri si mixam albusurile spuma cu un praf de sare. 
Galbenusurile le mixam cu zaharul pana acesta se topeste apoi adaugam faina amestecata cu praful de copt si cacao . 
Adaugam albusurile batute spuma amestecand cu telul sau o spatula.




Tapetam o tava (22x27cm) cu hartie de copt, punem branza intr-un strat uniform si acoperim cu aluatul de cacao intins uniform si el. 
Dam tava la cuptorul preincalzit la foc potrivit pentru aproximativ 20-25 de minute.
Cand este gata rasturnam pe un prosop de bucatarie ,scoatem hartia de copt ,rulam strans si lasam sa se raceasca. 
Pudram cu zahar pudra si portionam rulada. 
Sa va fie de folos!😘
loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

p.b.
});

Articole recente