25.05.2016

Ciorba de peste



O ciorbita usor de preparat, gustoasa si sanatoasa.


loading...


       Ingrediente:
  • 1 kg cozi si capete de pește (am avut de crap si caras)
  • 2 cepe
  • un morcov
  • ardei rosu si verde(am folosit congelat)
  • telina(am folosit congelata)

  • o cescuta rosii cubulete
  • 1 l bors (preparat in casa)
  • 3 linguri orez
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • cateva fire de leustean si patrunjel






Aici gasiti reteta cu BORS DE SOMON

Mod de preparare:

Legumele taiate marunt le punem la inabusit in ulei.
Cand incep sa se inmoaie turnam aproximativ 1,5 l apa fierbinte si lasam sa fiarba.
Cand sunt aproape fierte adaugam orezul si potrivim gustul de sare.
Adaugam si rosiile .

Aici gasiti reteta de PLACHIE DE PESTE
 
Cand orezul este fiert turnam borsul pe care l-am dat inainte intr-un clocot .
Peștele il punem la sfarsit si-l lasam doar cateva minute sa clocoteasca.
Oprim focul si adaugam verdeata tocata marunt.
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu mai jos. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!

Aici gasiti mai multe retete cu PREPARATE DIN PEȘTE












loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

...

Articole recente