01.10.2017

Salata de icre


O salata excelenta si pe placul intregii familii.

      
loading...
        Ingrediente:
  • 150 g icre de crap sarate
  • 300 ml ulei
  • 1-2 linguri de apa minerala
  • zeama de lamaie
  • o ceapa




Aici gasiti reteta de ICRE DE FASOLE


Mod de preparare:
Daca icrele sunt prea sarate le punem intr-o strecuratoare deasa si le trecem sub un jet de apa rece.Eu am ales sa fac aceasta salata cu lingura de lemn , dar se poate folosi mixerul sau un tel.Ingredientele trebuie sa aiba aceeasi temperatura. Cand icrele sunt bine scurse le punem intr-un vas si le frecam bine cu lingura .Picuram ulei si amestecam continuu, exact ca la maioneza.Nu trebuie sa turnam prea mult deodata pentru ca icrele se vor taia.




Cand am incorporat jumatate din cantitatea de ulei incepem sa stropim cu cate putina apa minerala.Punem treptat si restul de ulei iar spre sfarsit adaugam zeama de lamaie, dupa gust. Compozitia deja a crescut si a devenit untoasa.Tocam o ceapa marunt si o amestecam usor in icre. Punem icrele intr-un bol si le decoram dupa bunul plac.

Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu mai jos. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Aici gasiti reteta cu APERITIVE/GARNITURI












loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Recent

About Us

Articole recente