09.04.2016

Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

Simplu de preparat,gustos si satios.


loading...


      Ingrediente:
  • 3 pulpe de pui
  • 1 kg de cartofi
  • boia iute si dulce
  • busuioc
  • oregano
  • sare
  • piper




Mod de preparare:
Parlim,curatam,  spalam pulpele de pui si le  taiem in jumatati.
Cartofii curatati si spalati ii taiem in bucati potrivite.
Condimentam pulpele si cartofii cu boia, busuioc, oregano sare si piper, toate dupa gust.
Intr-o tava asezam cartofii,iar peste peste ei punem bucatile de carne.





Turnam apa cat sa acopere cartofii si dam tava la cuptorul incins(foc mediu) pentru aproximativ o ora, pana cartofii si pulpele de pui sunt bine patrunse si frumos rumenite.
Daca apa scade, mai adaugam alta fierbinte.
Servim pulpele de pui cu cartofi la cuptor cu sos tzatziki (preparat ca aici) ,salata sau muraturi.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca :). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
In fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.Aici gasiti si alte retete cu MANCARURI CARNE/PESTE.








loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Recent

About Us

Articole recente