30.04.2017

Ciocanele de pui cu ciuperci la cuptor

Un preparat perfect pentru un pranz rapid si delicios.



loading...


       Ingrediente:
  • 10 ciocanele de pui (1,200 kg)
  • 600 g ciuperci proaspete
  • 250 ml vin roze
  • 2-3 linguri ulei
  • 5-6 catei de usturoi
  • verdeturi de Provence
  • boia dulce
  • sare
  • piper
  • o lingura de ketchup
  • Aici gasiti reteta de PULPE DE PUI CU CARTOFI LA CUPTOR.
Mod de preparare:
Am parlit, curatat si spalat ciocanelele de pui si le-am lasat la scurs.
Cand s-au scurs le-am condimentat cu verdeturi, boia, sare si piper.
Le-am lasat deoparte si m-am ocupat de ciuperci: le-am scos piciorusele, apoi le-am curatat si le-am trecut sub jet de apa. Cand s-au scurs le-am presarat cu sare.
Intr-o tava rotunda am asezat ciocanelele,  ciupercile si piciorusele acestora. Am pus printre ele usturoiul curatat si taiat in jumatati.
Am turnat vinul si am stropit ciocanelele de pui cu ulei.
Am dat tava la cuptorul incins la foc mediu pentru aproximativ o ora, pana carnita de pui a fost bine patrunsa. Cu 10 minute inainte sa fie gata, am scos tava din cuptor si am uns ciocanelele cu putin ketchup, pentru a avea o culoare si mai frumoasa. Simplu, rapid si pe placul tuturor!
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca :). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitati, in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.
Aici gasiti si alte retete cu MANCARURI CARNE/PESTE

                                                                       PUBLICITATE













loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Articole recente