17.03.2016

Tocanita cu carne de vitel si morcov



O tocanita simpla,hranitoare si foarte gustoasa.



loading...

       Ingrediente:
  • 1 kg carne de vitel
  • 3 cepe
  • 3 morcovi potriviti ca marime
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 400 ml supa de vita (apa)
  • 2-3 linguri  ulei
  • boia
  • sare
  • piper
  • cateva fire de patrunjel 

Aici gasiti reteta de TOCANITA CU CARNE DE PORC.

Mod de preparare:
Spalam carnea si o tamponam cu hartie absorbanta.
Incingem uleiul intr-o cratita si adaugam carnea taiata in bucati potrivite.O calim pana scade toata zeama lasata si se rumeneste frumos.
Adaugam ceapa curatata ,spalata si tocata cubulete.
Morcovul il curatam si spalam .
Cand ceapa se inmoaie , adaugam morcovul taiat rondele.
Lasam sa se caleasca impreuna 4-5 minute, completam cu supa(apa) cat sa acopere carnea si condimentam cu boia, sare si piper.




Cand incepe sa fiarba dam cratita la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 35-40 de minute, pana carnea devine frageda. Daca este nevoie mai adaugam supa(apa).
Spre final adaugam pasta de ardei si mai lasam sa fiarba maxim 10 minute.La sfarsit presaram patrunjelul tocat.
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). Puteti distribui si pe facebook.Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!













loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Recent

About Us

Articole recente