17.03.2016

Tocăniță cu carne de vitel si morcov




















O tocanita simpla,hranitoare si foarte gustoasa.






Ingrediente:


1 kg carne de vitel


3 cepe


4 morcovi potriviti ca marime


2 linguri pasta de ardei


cca 500 ml supa de vita (apa)


50 ml ulei


boia


sare


piper


patrunjel




Mod de preparare:


Spalam carnea si o tamponam cu prosoape de hartie.


Incingem uleiul intr-o cratita si adaugam carnea taiata in bucati potrivite.O calim pana scade toata zeama lasata si se rumeneste frumos.


Adaugam ceapa curatata ,spalata si tocata cubulete.


Morcovul il curatam si spalam .


Cand ceapa se inmoaie bine, adaugam morcovul taiat rondele.


Lasam sa fiarba impreuna 5-10 minute, completam cu supa(apa) cat sa acopere carnea si condimentam cu boia, sare si piper.


Cand incepe sa fiarba,dam cratita la cuptorul preincalzit pentru cca o ora si jumatate la foc potrivit, pana carnea devine frageda. Daca este nevoie mai adaugam supa(apa).





Spre final adaugam pasta de ardei si mai lasam sa fiarba 10-15 minute,dupa care adaugam patrunjelul tocat. Sa va fie de folos!
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

..

Articole recente