17.03.2016

Tocanita cu carne de vitel si morcov





O tocanita simpla,hranitoare si foarte gustoasa.





Ingrediente:





1 kg carne de vitel



3 cepe



4 morcovi potriviti ca marime



2 linguri pasta de ardei



cca 500 ml supa de vita (apa)



50 ml ulei



boia



sare



piper



cateva fire de patrunjel













Mod de preparare:





Spalam carnea si o tamponam cu prosoape de hartie.





Incingem uleiul intr-o cratita si adaugam carnea taiata in bucati potrivite.O calim pana scade toata zeama lasata si se rumeneste frumos.



Adaugam ceapa curatata ,spalata si tocata cubulete.



Morcovul il curatam si spalam .



Cand ceapa se inmoaie bine, adaugam morcovul taiat rondele.



Lasam sa fiarba impreuna 5-10 minute, completam cu supa(apa) cat sa acopere carnea si condimentam cu boia, sare si piper.



Cand incepe sa fiarba,dam cratita la cuptorul preincalzit pentru cca o ora si jumatate la foc potrivit, pana carnea devine frageda. Daca este nevoie mai adaugam supa(apa).



Spre final adaugam pasta de ardei si mai lasam sa fiarba 10-15 minute,dupa care adaugam patrunjelul tocat.

Sa va fie de folos!
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

p.b.
});

Articole recente