11.03.2016

Mancare de praz cu masline si carne de porc

O mancare buna de te lingi pe degete!


loading...
       Ingrediente:
  • 500 g carne de porc
  • 4 fire de praz (400 g)
  • o ceapa
  • 2 linguri bulion

  • 150 g masline
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • boia
  • cateva fire de marar verde






Aici gasiti reteta de CHEC APERITIV CU PRAZ SI TELEMEA
Aici gasiti reteta de LIMBA CU MASLINE



Mod de preparare:
Spalam carnea o stergem cu hartie absorbanta si o taiem cubulete.
Incingem uleiul intr-o cratita si adaugam bucatile de carne.
Cand se rumenesc le scoatem si in acelasi ulei adaugam ceapa taiata marunt.
O lasam sa se inmoaie, apoi adaugam prazul taiat bucati mari (folosim doar partea alba a prazului) si lasam sa se caleasca impreuna 2-3 minute .
Adaugam peste legume carnea rumenita, maslinele si o cana cu apa. Condimentam cu sare, piper si boia.Daca maslinele sunt prea sarate ,le puteti da, separat, in 2-3 clocote inainte sa le adaugati in mancare.




Dam cratita la cuptorul preincalzit (foc mediu) pentru aproximativ 20 minute, pana carnea si prazul sunt bine patrunse. Adaugam bulionul, mai lasam sa fiarba cinci minute iar la sfarsit presaram marar tocat. Daca sosul este prea subtire il puteti ingrosa cu o lingura de faina diluata cu putina apa.

Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu mai jos. Va pup si va mai astept in bucataria mea!








loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Recent

About Us

Articole recente