11.03.2016

Praz cu masline si carne de porc






O tocanita buna de te lingi pe degete.:)


loading...
Ingrediente:

  • 500 g carne de porc
  • 4 fire de praz (400 g)
  • o ceapa
  • 2 linguri bulion
  • 150 g masline

  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • boia
  • cateva fire de marar verde

Mod de preparare:

Infierbantam  uleiul intr-o cratita si punem la prajit carnea taiata cubulete.
Cand se rumeneste o scoatem si adaugam ceapa taiata marunt.
O lasam sa se inmoaie, apoi adaugam prazul taiat bucati mari (folosim doar partea alba a prazului) si mai lasam la calit 2-3 minute .
Adaugam carnea prajita, maslinele si o cana cu apa. Condimentam cu sare, piper si boia.




Dam cratita la cuptorul preincalzit pentru cca 20 minute, pana carnea si prazul sunt bine patrunse. Adaugam bulionul, mai lasam sa fiarba cinci minute iar la sfarsit presaram marar tocat. Sa va fie de folos!
Aici gasiti mai multe retete delicioase.








loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

..

Articole recente